Prečítajte si viac info v newsletteri.
Január 2014
Online verzia Archív
Zriaďte si vlastnú e-mailovú adresu

Zriaďte si vlastnú e-mailovú adresu

Získajte ľahko zapamätateľnú e-mailovú adresu s pokročilou ochranou pred spamom. Váš nový e-mail budete môcť ihneď používať na svojom počítači, mobile, tablete alebo jednoducho cez internetový prehliadač. Klikajte na vlastnymail.sk.

Prichystajte sa na nové domény
domény

Prichystajte sa na nové domény

Mnohí z Vás určite zachytili, že od tohto mesiaca budú na internete dostupné nové domény prvého rádu (TLD) - ako napríklad .guru. TLD budeme zaraďovať do nášho portfólia postupne tak, ako nám budú delegované. Celý zoznam aj s dátumami dostupnosti si pozrite na našom blogu.

Zbrojíme v súboji so spamom
blog

Zbrojíme v súboji so spamom

V súčasnosti prijmeme aj pošleme denne približne milión e-mailových správ. Odfiltrovať pri takejto premávke spamy si okrem stálej pozornosti a množstva operatívy vyžaduje aj svojskú kombináciu vedy a umenia. Ako sa momentálne chránime pred spamom a čo chystáme do budúcnosti? Čítajte v tomto blogposte.

Automatické nastavenie klientov
super novinka

Automatické nastavenie klientov

Ak máte doménu zaregistrovanú u nás, môžete odteraz využiť automatické nastavenie e-mailových klientov cez interaktívny návod. Stačí si zvoliť operačný systém a e-mailového klienta. Systém Vám sám všetko nastaví a uľahčí tak veľa práce s nastavovaním portov či serverov.

Hľadáme šikovných kolegov
kariéra

Hľadáme šikovných kolegov

Baví ťa kód, ale máš už svoje vyhriate miestečko vo firme? Poď z dobrého do lepšieho a vyber si počítač podľa svojej chuti. Chceme kvalitných kvalitných kóderov a sme ochotní ich zaplatiť. Máme tiež voľné miesto pre kolegu, ktorý sa bude starať o maďarský helpdesk. Tešíme sa.

Autorizácia údajov pri registrácii zahraničnej domény
tip

Autorizácia pri registrácii zahraničnej domény

Vzhľadom na novoprijaté pravidlá ICANN si registrátor generických domén (gTLD) od 1.1.2014 vyžaduje autorizáciu správnosti údajov kontaktu držiteľa. Tento proces autorizácie je nutné vykonať len pri prvej registrácii zahraničnej domény. Viac sa dočítate na support.websupport.sk.

Gif mesiaca

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.