Obsah
1. Perfektný premiérový event
2. Vo webAdmine pribudli nové Bonusy
3. WebSupport už aj v Česku
4. Služby už môžete fakturovať na rôzne subjekty
5. Internetové platby môžete realizovať aj priamo z PDF
6. Najnovšie blogy a Zmysel podnikania
7. Čo nové na webe
8. Adminov tip

 

Májový Newsletter

Perfektný WebSupport Event
Náš prvý WS Event bol úplne mega (čo to je WS Event sa dočítate tu). Dopadol nad najlepšie očakávania a hlavne nám dokonale ukázal zmysel podnikania. Videli sme, že máme reálnych fanúšikov z mäsa a kostí, ktorí nás majú radi a uznávajú našu filozofiu. Že nás niektorí dokonca nazývajú slovenským Googlom. Prečítajte si viac o tom, ako dopadol event
a čo je podľa nás zmyslom podnikania.

Vo WebAdmine pribudli nové Bonusy
Jednou z noviniek vo WebAdmine je aj sekcia Bonusy. Môžete si v nej bezplatne aktivovať službu Nice Reply v hodnote 19 $ mesačne, alebo objednať prístup na weby spoplatnené systémom Piano. Najbližšie pribudne možnosť získať zadarmo štartovací kredit do Google Adwords. Svoje tipy na ďalšie bonusy môžete posielať na marketing@websupport.sk.

WebSupport už aj v Česku
Spustením webu Websupport.cz sme oficiálne prvýkrát prekročili hranice Slovenska a vstúpili na nový trh. Od apríla tak môžu naše služby využívať aj bratia Česi. Potenciál na českom trhu je veľký, preto sa na nové skúsenosti so zahraničným trhom veľmi tešíme.

Služby už môžete fakturovať na rôzne subjekty
Užitočným vylepšením nového WebAdmina sú fakturačné profily. Ocenia ich hlavne tí, ktorí spravujú weby viacerých subjektov. Každý profil môže obsahovať úplne iné fakturačné údaje. Pri objednávke potom stačí vybrať, ktorý z nich sa má použiť pri generovaní faktúry. Fakturačné profily môžete vytvárať a spravovať v nastaveniach užívateľa.

Internetové platby môžete realizovať aj priamo z PDF
Na platbu cez TatraPay, CardPay a VÚB Platby sa už nemusíte prihlasovať do webAdmina – môžete ju zrealizovať priamo z PDF. Do všetkých predfaktúr sme pridali tlačidlá internetových platobných systémov. Stačí kliknúť na ikonu a budete presmerovaní do internet bankingu vybranej banky.

 

Najnovšie blogy
  • Zmysel podnikania
    Každý podnikateľ si niekedy kladie otázku, prečo to všetko robí. Niektorí si ihneď povedia, že ide o peniaze. Ale tí druhí aj v takej samozrejmej veci častokrát potrebujú nájsť hlbší zmysel. Peniaze a zisk aj keď sú podstatné, priorita pre nich nikdy neboli. A nám sa na poslednom WebSupport evente tento zmysel podarilo nájsť. čítať viac...

  • WebSupport Event
    WebSupport pripravuje prvý event pre verejnosť. Otvárame sa úplne. Chceme, aby ste videli, ako to tu funguje. Môžete sa pýtať, navrhovať, meniť či zlepšovať. Príďte okoštovať z WebSupporťáckej atmosféry, filozofie a chipsov. Určite neodoláte ani nášmu morskému akvárku. Eventy tohto typu chceme organizovať aj naďalej. Toto je začiatok, ktorého súčasťou sa môžete stať. čítať viac...


Čo nové na webe
  • Sociálna záložkovacia služba Delicious je definitívne mimo Yahoo. Kúpila ju firma Avos, zakladateľ serveru YouTube.
  • Microsoftu sa podaril husársky kúsok - získal Skype. Akvizícia populárnej služby stála softvérového giganta 8,5 mld. dolárov.

Adminov tip: SimpleScripts
  • Inštaláciu redakčných systémov a e-shopov si môžete výrazne zjednodušiť pomocou SimpleScripts. Označíte požadovaný CMS, vložíte prihlasovacie údaje do databázy a niekoľko základných údajov. Zvyšok inštalácie, vrátane stiahnutia najnovšej verzie CMS a kopírovania na FTP prebehne automaticky. SimpleScripts nájdete v rovnomennej časti WebAdmina.



helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80