logo
hlavička newslettra
Obsah
1. Profitujte z partnerských programov
2. Nový systém posielania faktúr
3. Podporujeme Ruby on Rails
4. Nasadili sme nový databázový Percona Server 5.1
5. Prvoaprílový WebAdmin
6. Najnovšie blogy
7. Čo nové na webe
8. Adminov tip

 

Aprílový WebSupport newsletter

Profitujte z partnerských programov
Ďakujeme, že nás odporúčate svojim kamošom a známym. Chceme sa vám odmeniť províznym systémom. Podnikavejší z vás si môžu na našich serveroch vybudovať vlastný webhosting. Prenajatý priestor môžete predávať ďalej ako vlastný produkt. Viac informácií nájdete na www.vlastnyhosting.sk.

Nový systém posielania faktúr
Nový systém generuje predfaktúry automaticky, nie je potrebné robiť to manuálne vo WebAdmine. Prvé upozornenie na blížiaci sa koniec príde ešte skôr, ako dostanete faktúru. Užitočná je aj funkcia zlučovania viacerých faktúr do jednej. Pripomíname, že faktúry môžte uhrádzať aj kreditom. Dokonca je možné aktivovať si automatické predlžovanie služieb.

infografika-faktury.png, 21kB

Podporujeme Ruby on Rails
Hoci popularita Ruby on Rails stále rastie, hostovanie Ruby-aplikácií je na Slovenku stále obmedzené. Aj my sme doteraz Ruby podporovali iba na vyžiadanie. Najnovšie tento framework podporujeme aj oficiálne. Podporu Ruby on Rails môžete zapnúť vo WebAdmine v časti Web. V beta-prevádzke je k dispozícii aj verzia 3.

Nasadili sme nový databázový Percona Server 5.1
Percona Server je databázové riešenie na báze známej MySQL. Je to vlastne jej vytunovaná verzia. O to rýchlejšia, že ju naši admini nasadli na nový server s SSD diskmi. Od apríla môžete výhody novej databázy – napr. triggre – využívať aj vy. Stačí si ju vytvoriť – vo WebAdmine je označená ako MySQL 5.1.

Prvoaprílový WebAdmin
S pomocou niekoľkých nadšencov sa nám podarilo preložiť WebAdmina aj do menej formálnych jazykov. Ukázalo sa, že sme trafili do čierneho a vytrhli vás z jarnej letargie. Pre veľký úspech ostávajú preklady k dispozícii nastálo. Ak máte nápad na nejaký ďalší zaujímavý preklad napíšte nám na marketing@websupport.sk.

 

Najnovšie blogy
  • Investori ktorí vám chcú dať peniaze, kontakty a skúsenosti
    Spísal som zoznam overených investorov, ktorí pôsobia na Slovensku a vedia vášmu projektu dodať potrebné investície a know-how. Môžete tak ľahšie rozbehnúť svoj biznis a zaútočiť aj na globálny trh. Títo investori sú naozaj reálni, aktívni a chcú vám pomôcť. Ak máte dobrý nápad a ste šikovný, kontaktujte ich. čítať viac...

  • Máme firemné bicykle
    Nový firemný benefit pre zamestnancov a okrem toho aj ďalšie lastovičky od nás smerom k ekológii. Veľa z nás chodí v menšom aj väčšom okolí firmy, v rámci mestskej štvrte autami. Vidíme veľa negatívnych stránok áut a k nim oponujúcu praktickosť bicyklov. Naše firemné bicykle budú slúžiť kedykoľvek hociktorému zamestnancovi. čítať viac...


Čo nové na webe

Adminov tip: Doménový kôš
  • Doménový kôš je e-mailová schránka, do ktorej spadnú všetky e-maily odoslané na neznáme adresy vašej domény. Zabráni sa tým strácaniu e-mailov pri preklepoch adresy (obhcod@...), ale má to aj iné využitie: Podľa potreby môžete diktovať také e-mailové adresy, ake práve potrebujete - bez toho, aby reálne existovali (akcia@..., MS2011@...). Doménový kôš si môžete zapnúť vo WebAdmine v časti E-mail.



helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80