Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
prve miesto

Vydarené veci motivujú viac ako literatúra

Kým negatíva vnímame veľmi citlivo, pozitíva často prehliadame. My sme tak urobili na Awesome reporte – meetingu, kde sa odprezentovali všetky väčšie i menšie úspechy uplynulého obdobia. Bolo fakt super vidieť, čo všetko sme spoločne dokázali. Najviac nás dostalo videjko z helpdesku, ktoré odhalilo netušené talenty nášho tímu. Totálne awesome. Takéto Awesome reporty budeme odteraz robiť pravidelne.

Img

Nový helpdesk systém zjednodušuje prácu

Pozorným klientom neuniklo vynovené chatovacie okno na našom webe. Je súčasťou nového helpdesk systému, ktorý po rokoch vymenil zastarané OTRS. Presvedčila nás možnosť odpovedať na chaty, e-maily, ba aj tweety cez jediné rozhranie. Detaily o novom helpdesk systéme nájdete na blogu.

Verným klientom pribudol ďalší bonus

Pre klientov, ktorí sú u nás aspoň dva roky, máme bonus. Je ním doživotná 25 % zľava na task manažér GetQuantify. Nádejný slovenský startup podporuje GTD, tímovú prácu aj sledovanie času. Zľavový kód nájdete vo WebAdmine v sekcii Bonusy.

Img

Zmeny vo VOP riešia spory s doménami značiek

Aktualizovali sme podobu všeobecných obchodných podmienok. Zmeny sa týkajú najmä našej zodpovednosti za domény v prípade registrovania domén v tvare obchodných známok a značiek. Do platnosti vstúpia 1. 8. 2012.

 

HELPDESK RADÍ

Img

Mailovanie zo zahraničia musíte najskôr povoliť

Ak plánujete byť počas dovolenky online, skontrolujte si pred odchodom nastavenie svojich e-mailov. Kvôli bezpečnosti sme totiž aktivovali GeoIP, ktoré umožňuje odosielanie pošty iba z presne určených krajín. Zoznam krajín môžete upraviť cez Webadmin. Toto nastavenie sa robí pre každý e-mail osobitne.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

Náhoda dokáže zmariť aj superzáložný plán

Nedeľa poobede. Kým zopár tisíc ľudí dospáva víkendový festival, najmenej 15 % slovenského internetu je dole. A nebolo to len chvíľu. Hostingy padali ako hrušky, nielen WebSupport... Čítať ďalej

Ako (ne)zabíjať čas na internete

Aby sme na Slovensku nepodľahli internetovému konzumu, posielame z WebSupportu zopár našich tipov, ako osobne rásť vďaka internetu. Čítať ďalej

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

Yahoo draftol Marissu Mayer, dlhoročnú top manažérku Google, a urobil z nej CEO. Bude to mať ťažké. Na vrátenie lesku značke, ktorá je svojou filozofiou dávno za zenitom treba urobiť zázrak.
Známa web stránka plná vzdelávacích videí Khan Academy by mala byť dostupná aj v slovenčine. Do prekladania titulkov sa môžete zapojiť aj vy.
Návrh nového loga Microsoftu z dielne študenta Andrew Kima zaujal celý svet. Škoda, že je to len teoretická štúdia. Softvérový moloch by sa prácou mladého dizajnéra rozhodne mohol inšpirovať.
V snahe zvrátiť zostup Firefoxu urobil Mozilla radikálne rozhodnutie – po ôsmych rokoch pustila k vode Thunderbird. Jeho ďalší osud je v rukách komunity. Posledná “mozillácka” verzia by mala vyjsť v novembri.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.