Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
prve miesto

Plaťte pohodlne cez kredit

Platba kreditmi výrazne zjednodušuje predlžovanie služieb. Dokonca si môžete nastaviť, aby sa služby pred vypršaním predĺžili automaticky - bez vášho zásahu. Okrem toho výrazne znížite počet faktúr, pretože vám príde iba faktúra za kredit, nie za jednotlivé služby.

Img

Presun služby na iného užívateľa
zvládnete už aj sami

Dlhodobo evidujeme veľa žiadostí o presunutie objednaného hostingu na iného užívateľa. Aby ste kvôli tomu nemuseli stále kontaktovať helpdesk, vytvorili sme špeciálnu funkciu vo WebAdmine. Nájdete ju v nastaveniach vášho užívateľského profilu.

Img

Zrýchlili sme konektivitu až o 50 %

Vylepšili sme technológiu prepoja medzi datacentrami. Upgradnutý prepoj umožňuje vyššie rýchlosti (4 Gbit) a rýchlejšie prepnutie v prípade výpadku jednej trasy. Znamená to aj prípravu na prechod k IPv6 a v niektorých aplikáciach na Jumbo frames.

Img

Poznámky pri databázach zjednodušia administráciu

Ďalšou technickou novinkou vo WebAdmine je možnosť pridať poznámky k jednotlivým databázam. Takto v nich budete mať vždy prehľad. Nenápadné vylepšenie pomôže hlavne užívateľom s väčším počtom databáz a tým, ktorí využívajú zjednodušenú inštaláciu WordPressu alebo Joomly.

 

ADMINOV TIP

Automatický unzip po uploade súboru

Nahrávanie robustných inštalačných balíkov, záloh alebo nahrávanie súborov pri pomalšom pripojení na internet môžete zefektívniť tak, že ich cez FTP nahráte ako ZIP a rozbalíte až na serveri. Na tento účel dobre poslúži napr. WebFTP. Podrobný návod nájdete na našej Wiki.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

WS Event odhalil e-mailové novinky, aj identitu helpdesku

Tretie stretnutie s klientmi a fanúšikmi prinieslo niekoľko noviniek. Zrušili sme limit na počet pozvaných, presunuli sa mimo našich priestorov, dokonca sme dočasne presťahovali aj helpdesk. Prečítajte si viac

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

Vznikol prvý WYSIWYG editor na báze HTML5. Okrem základného formátovania textu umožňuje text diktovať. Samozrejme len v angličite a len experimentálne.
Americká produkčná spoločnosť Bravo chystá reality show zo Silicon Valley. A pozor! Výkonnou producentkou bude sestra zakladateľa Facebooku, Randi Zuckerbergová.
Služba na streamovanie videa Ustream testuje nový dizajn. Oproti súčasnej verzii je výrazne jednoduchší a pripomína Twitter.
Začiatkom júna zomrel Eduard Chil, známy ako Mr. Trololo. Pieseň v ktorej na protest proti sovietskej cenzúre nahradil slová slabikami patrí medzi najznámejšie internetové memy.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.