Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
prve miesto

Pripravte sa, čoskoro spustíme registráciu
na WS Event #3

8. júna si nič neplánujte, rezervujte si ho na WS Event #3. Tretie komunitné stretnutie bude ešte väčšie ako tie minulé. Chystáme sa pozvať viac ako sto ľudí. Ani tentoraz nebudú chýbať tučné prednášky, no najviac sa tešíme na spoločnú oslavu prvého miesta.

Img

Podporujeme už aj Joomlu. Pridali sme inštaláciu na jeden klik

Po úspechu rýchlej inštalácie WordPressu pribudla do WebAdmina aj zjednodušená inštaláciu Joomly. Nevyžaduje žiadne mená a heslá k databáze či FTP, čo poteší najmä začiatočníkov. Prihlasovacie údaje do admina dostanete e-mailom prakticky hneď po spustení inštalácie. O necelú minútu už môžete pracovať.

Img

Bratislavský TEDx spestrí WS hra

26. mája nás nájdete na bratislavskom TEDx-e. Táto neformálna konferencia prezentuje širokej verejnosti myšlienky hodné šírenia. Ak sa na túto mega-motivačnú akciu chystáte, určite nás príďte pozdraviť. Do foyeri pripravujeme aktivitu, pri ktorej si vyskúšate život panáčika počítačovej hry.

Img

Sledujte nás už aj cez Instagram

Pridajte sa k našim followerom na známej službe na sharovanie fotografií. Náš nick je websupport_sk. Cez netypické štvorcové retro-zábery nahliadnete do zákulisia našej firmy. Snímky budú neustále pribúdať, vrátane takých, ktoré sa neobjavia ani na Facebooku či Twitteri.

 

ADMINOV TIP

Hromadné vytváranie e-mailov

Vytváranie väčšieho množstva e-mailových účtov môžete výrazne zefektívniť pomocou nástroja na hromadný import pošty. Podobne ako pri importe zadáte prihlasovacie údaje k vytváraným e-mailovým účtom, no vynecháte prihlasovacie údaje k existujúcim e-mailom. Ukážku syntaxe spolu s presným návodom nájdete na našej Wiki.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

V ideálnom helpdeskárovi drieme superhrdina

Od helpdesku sa nejako prirodzene očakáva, že bude poznať odpoveď na všetky otázky, s ktorými sa naň zákazníci obrátia. Ale sú odpovede a odpovede. To, čo odlišuje priemerný helpdesk od elity sú detaily, čo si vyžaduje celkom iný prístup. A na to treba chuť objaviť v sebe superhrdinu. Prečítajte si viac

Pripravte sa, na WS Evente #3 oslávime prvé miesto

Opäť chystáme vychytený WebSupport Event, už tretí v poradí. Tento raz ho spájame s oslavou nášho prvého miesta. Tešte sa, bude aj PartySmasher. Prečítajte si viac

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

WordPress sa rozhodol vyťažiť zo svojej extrémnej popularity, vytvoril AppStore. Obsahuje výhradne prémiové pluginy a šablóny popredných developerov ako sú WooThemes či WPML.
Po uvoľnení verzie pre Android Instagram valcuje internet. Najnovšie vznikla už aj sada filtrov pre Lightroom, aby ste instagramové efekty na svoje fotky mohli na aplikovať aj inak ako cez mobil.
Po vzore Drop Boxu spustil aj Google virtuálne úložisko Google Drive. S 5 GB ale dieru do sveta neurobí. Konkurenčný SkyDrive núka 7 GB a Yandex dokonca 10 GB miesta..
Desať rokov od uvedenia Diablo 2 Blizzard uvoľnil jeho ďalšie pokračovanie. Na fenomenálnu RPG čakala komunita neuveriteľných šesť rokov. Nákupné šialenstvo môže začať.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.