Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
prve miesto

Prví na svete sme zaregistrovali domény
z blízkeho vesmíru

14. apríla sme z hvezdárne v Partizánskom vypustili balón JULO2. Z výšky viac ako 30 km zaregistroval 101 domén, čo sa ešte nikomu nepodarilo. Všetky domény dostanú badge o registrácii takýmto unikátnym spôsobom. Detaily o projekte spolu s fotkami nájdete na www.vesmirnyprogram.sk.

Img

Získali sme 2200 nových .sk domén. Kúpili sme Kongo.sk

Stále rastieme. Odkúpením Kongo.sk sme získali 3000 zákazníkov, takže už prevádzkujeme 13 % slovenského internetu. Klientom Konga prinesie táto zmena lepšie technológie, intuitívny WebAdmin a elitný helpdesk.

Img

Zvyšujeme bezpečnosť e-mailovej komunikácie

Ako sme avizovali v minulom newslettri, 26. apríla rozširujeme antispamovú kontrolu odosielaných e-mailov o GeoIP. Táto funkcia bráni zneužitiu vašich e-mailových účtov na rozosielanie spamu zo zahraničných botnetov. Berte a vychutnávajte.

Img

Bye-bye Silicon Valley, Michal Truban je späť

Po trojmesačnej stáži v hlavnom meste informačných technológií je Michal Truban opäť na Slovensku. Dvanásť týždňov trénoval v podnikateľskom inkubátore biznis zručnosti a snažil sa pushnúť NiceReply. Teraz to môže skúsiť s celou firmou.

Img

Zvládli sme beh Devín – Bratislava

Aby sme dokázali, že geekovia dokážu podať nielen mentálny ale aj fyzický výkon, zúčastnili sme sa behu Devín – Bratislava. 11 km dlhá trasa nám dala zabrať, no nakoniec sme ju zvládli. Priemerne nám to trvalo hodinu a päť minút.

 

ADMINOV TIP

WebAdmin s vlastným logom

Pri prihlásení do WebAdmina vás môže vítať vaše logo aj vlastný dashboard. Dajú sa zmeniť v časti Nastavenia > Nastavenie WebAdmina. Táto funkcionalita je však dostupná iba pri prihlasovaní cez URL admin.vašadoména.sk. Podrobné informácie nájdete na našej Wiki.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

25 zákulisných informácií o lete sondy JULO2

O Vesmírnom programe by sa dalo písať veľmi veľa. V médiách kvôli času a zrozumiteľnosti odzneli iba základné informácie. Tu sú detaily o príprave a priebehu misie, ktoré inde nenájdete. Prečítajte si viac

Zo zákulisia výroby vesmírneho webu

Začali sme uvoľneným stretkom pri kávičke. Na meetingu marketingový tím preberal ciele a možnosti tejto akcie. Popritom nám napadlo aj pár vychytávok, ktoré sme neskôr na stránke vesmirnyprogram.sk použili. Prečítajte si viac

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

RedHat dokazuje, že aj na open-source sa dá parádne zarábať. Ako prvá firma zameraná na otvorený softvér mal vlani obrat cez 1 mld. dolárov.
Po filme o Facebooku bude sfilmovaný ďalší skutočný IT príbeh. Názov má byť jednoduchý: Jobs. Hlavnú úlohu si zahrá Ashton Kutcher.
OpenStreet Maps chcú konkurovať Google Maps. Idú na to dobre. Nedávno na nich prešiel FourSquare, používa ich aj Apple a najnovšie ich podporuje aj Microsoft.
Na verejnosť preniklo preview budúcej generácie MS Office. Ako sa dalo sa čakať, dizajn je minimalistický, prispôsobený rozhraniu Metro. Screeny naznačujú, že najväčších zmien sa asi dočká Outlook.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.