Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
prve miesto

Od februára hostujete v najväčšom slovenskom webhostingu

21. februára si WebSupport splnil veľký sen - stali sme sa jednotkou na trhu. Už dávnejšie u nás bežalo najviac platených webhostingov, no od tohto dňa vlastníme najväčší podiel slovenského internetu na trhu.

Img

WordPress na vašom hostingu nainštalujete jediným klikom

Stačí kliknúť na tlačidlo vo WebAdmine a vybrať si, kam ho chcete nainštalovať. Všetko ostatné prebehne automaticky, netreba ani zadávať údaje k databázam. Prístupové údaje k vášmu blogu dostanete obratom na mail.

Img

Ako prví na svete zaregistrujeme web z blízkeho vesmíru aj vám

Prvý web na svete zriadený z blízkeho vesmíru bude mať adresu s koncovkou .sk! V spolupráci so Slovenskou organizáciou pre vesmírne aktivity vyšleme sondu, ktorá zaregistruje domény pre webstránky našich klientov. Technológia bude vynesená veľkým stratosferickým balónom. Náš vesmírny projekt môžete sledovať na vesmirnyprogram.sk Ak odolá vplyvom extrémneho mrazu a kozmického žiarenia, spojí sa so Zemou a zaregistruje vopred určené adresy.

Img

Bonus 8€ na profi fotografie zadarmo

Vo WebAdmine pribudol ďalší skvelý bonus. Všetci klienti WebSupportu si môžu zadarmo stiahnuť až 10 záberov z fotobanky Pixmac.sk v hodnote 8€. Aktivujete si ho v sekcii Bonusy.

Img

Kauza Gorila a WebSupport

Začiatkom marca sme čelili podaniu Jaroslava Haščáka na okresnom súde v Bratislave. Ocitli sme sa tak v spoločnosti firiem ako Facebook a Tumblr, ktoré na rozdiel od nás zrejme nepociťovali ohrozenie. Súd našťastie všetky podania zamietol a už sme z toho vonku. Za obsah stránok zodpovedajú klienti a nie poskytovateľ, čo ako zdá sa pochopili už aj slovenské súdy. Ďakujeme za masívnu podporu.

Img

Lepšia bezpečnosť vašich mailov vďaka GeoIP

Ak ku svojim mailovým účtom zvyknete používať jednoduché heslá, môže sa stať, že vám účty nabúrajú a zneužijú hackeri. Tieto útoky sa väčšinou robia zo zahraničia. Do WebAdmina preto 26.Apríla pridáme geolokačnú ochranu, ktorá týmto útokom zabráni.

 

ADMINOV TIP

Načasujte si vypnutie automatickej odpovede

Automatickú odpoveď si môžete vypnúť ešte pred odchodom na dovolenku. Stačí si nastavíť presný dátum, dokedy sa automatické odpovede majú posielať. Na wiki nájdete článok, s presným postupom nastavenia.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

Aké to bolo v časoch, keď internet ruinoval domáce rozpočty

13. februára oslavoval česko-slovenský internet dvadsať rokov. Za ten čas sa poriadne zmenil. Oslovili sme niekoľko websupporťákov, internetových pionierov a ľudí z IT brandže, aby si zaspomínali na svoje online začiatky. Prečítajte si viac

Za každým splneným snom hľadajte odhodlanie

Pred pár dňami sa nám splnil sen, o ktorý sme sa všetci snažili posledných pár rokov. Z firmičky dvoch 18-ročných chalanov s úplne prázdnymi hlavami, bez skúsenosti, s jediným serverom za 30 000 korún sme sa stali definitívnou jednotkou. Dôvodov, prečo sa nám to podarilo, je veľa. Ale iba jeden je nad všetkými ostatnými. Prečítajte si viac

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

Vyšlo nové PHP 5.4, ktoré definitívne pochovalo safe_mode a niektoré ďalšie prežitky. Developerov určite poteší, že ju už máme nasadenú aj u nás.
Spravodajská stanica CNN kupuje Mashable. Za vychytený blog o sociálnych médiách a online biznise zaplatí viac ako 200 mil. dolárov.
Geolokačná sieť Gowalla končí, prejdite na FourSquare. Facebook draftol celý jej tím, takže sa jej nemá, kto venovať.
Twitter kúpil blogovaciu platformu Posterous. Svoje plány zatiaľ neprezradil. Veríme, že dopadne lepšie ako Gowalla.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
Websupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.