Online verzia tohto mailu   Archív
Obsah
1. Technológie na zrýchlenie vašich webov
2. Študujete na vysokej? Dáme vám zľavu
3. Maily si k nám už môžete preniesť automaticky
4. Pozrite, ako vyzerá prvý rack Googlu
5. SSL import je už možný aj cez WebAdmin
6. Adminov tip: Zmena fakturačných údajov
7. Vtip mesiaca
8. Najnovšie blogy
9. Čo nové na webe
 

Technológie na zrýchlenie vašich webov

Naše servery sme rozšírili o Varnish a Memcache. Ide o jedny
z najpoužívanejších technológií na zrýchlenie načítania webu.
Na Slovensku sme jediní, kto tieto rozšírenia poskytuje ako štandard.
Pozrite si náš blog, kde o Varnishi a Memcache píšeme podrobnejšie.

Študujete na vysokej? Dáme vám zľavu

Ako prvý slovenský hosting poskytujeme zľavy držiteľom ISIC a ITIC. Študenti a učitelia s touto kartou si u nás môžu objednať hosting alebo virtuálny server o 10 % lacnejšie. Stačí, keď pri objednávke zadáte číslo svojho platného študentského alebo učiteľského preukazu.

Maily si k nám už môžete preniesť automaticky

Vymysleli sme nástroj, ktorý ukončí trápenie webmastrov pri migrovaní e-mailových účtov z jedného hostingu na druhý. Nová funkcia vo WebAdmine to pomocou protokolu IMAP urobí automaticky. Všetko čo potrebujete vedieť, sú prihlasovacie údaje k e-mailovým účtom.

Pozrite, ako vyzerá prvý rack Googlu

Michal Truban nás pravidelne zásobuje zákulisnými informáciami zo Silicon Valley. Na svoj blog nedávno zavesil kvantum fotiek z múzea počítačov. Pozor! Zábery historického hracieho automatu, prvého racku Googlu či predchodcu iPadu patria do kategórie geekovského porna.

SSL import je už možný aj cez WebAdmin

Od januára môžete svoje SSL certifikáty importovať už aj cez WebAdmin. Certifikáty momentálne využívajú funkciu SNI a sú k dispozícii len na zdieľanej IP adrese. Ak si nepotrpíte na certifikačnú autoritu, môžete si certifikát pre svoj web vygenerovať aj sami.

 

Adminov tip: Zmena fakturačných údajov

ziarovka Nová funkcia vo WebAdmine umožňuje ľahko zmeniť fakturačné údaje na vystavenej faktúre. Stačí si otvoriť vybranú faktúru a vybrať správny fakturačný profil. Pochopiteľne, dá sa to urobiť len na neuhradených faktúrach. Podrobný návod nájdete na našej wiki.

 

Vtip mesiaca
 

Najnovšie blogy
 

Čo nové na webe
  • Česi a Slováci sú na internete už dvadsať rokov. V roku 1992 bol internet hlavne hračka pre vedcov a vysoké školy. Bežní ľudia si naň museli ešte pár rokov počkať. Asi tak do r. 1995.
  • Web developeri len s námahou ovládajú nadšenie. Koncom januára sa dostala von nová verziu Bootstrapu a pár dní na to vyšiel aj nový Boilerplate.
  • Už aj lamy vedia, čo je Megaupload. Presnejsie čo BOL, keďže ho FBI nedávno dala dole. Našinec sa teraz obáva o osud českého Ulož.to. Česká polícia by sa síce do akcie nehrnula, ale keď FBI tlačí...
 

helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80