Nezobrazil sa vám tento newsletter správne? Pozrite si jeho online verziu.
Obsah
1. Biznis urýchľovače aj pre verných zákazníkov
2. Pripravte sa na WS Event #2
3. Plánujete e-shop? Skúste zadarmo ten náš
4. Zrušili sme traffic pre Virtuálne Servery
5. Fanatický helpdesk ovládli príšery
6. Adminov tip: Správa poštových protokolov
7. Vtip mesiaca
8. Najnovšie blogy
9. Čo nové na webe
 

Novembrový newsletter

Biznis urýchľovače aj pre verných zákazníkov

Kampaň Podporujeme podnikateľov sme nedávno zoptimalizovali aj pre verných zákazníkov. Na získanie nadštandardných bonusov si stačí objednať 69 kreditov na naše služby. Povedzte o tom svojim známym, pretože Balíky sa rýchlo míňajú. Navyše, ak vložia do poznámky v objednávke váš login, získate prémiový prístup do SEO služby Analytics na pol roka zadarmo.

Pripravte sa na WS Event #2

Po veľkom úspechu aprílového WS eventu pripravujeme jeho pokračovanie. Chystáme pár prednášok, prehliadku firmy, no hlavne veľa priestoru na networking. Registrovať sa môžete do štvrtka 17.11.2011. Tešíme sa, že vás budeme môcť spoznať aj naživo.

Plánujete e-shop? Skúste zadarmo ten náš

Online podnikanie je nám veľmi blízke, tak sme rozšírili našu ponuku aj o e-shopové riešenie. Prostredníctvom nášho webu si teraz môžete okrem hostingu objednať aj mimoriadne intuitívny e-commerce systém SkvelyShop. Do 15 dní ho môžete používať úplne zadarmo.

Zrušili sme traffic pre Virtuálne Servery

Neustále inovovanie infraštruktúry nám umožnilo posunúť VPS o riadny kus dopredu. Ich pomer cena / výkon je teraz ešte výhodnejší. Predvolené balíčky začínajú na pol giga RAM a 20 GB disku. Úplne sme zrušili traffic, ktorý bude mať odteraz každý VPS automaticky bez obmedzení.

Fanatický helpdesk ovládli príšery

Počas tohoročného Halloweenu sme dievčatá z helpdesku nahradili príšerami zo záhrobia. Teší nás, že ste ich „chytili“. Vďaka Morticii Addamsovej, Vladovi Draculovi či Freddymu Kruegerovi sme si s vami mohli pokecať aj o iných veciach ako sú webhosting a domény. V podobných kúskoch mienime pokračovať, to si píšte.

 

Adminov tip: Správa poštových protokolov

ziarovka Pri vytváraní nového e-mailového účtu môžete striktne určiť, cez aké protokoly sa doň bude dať pristupovať. Zvýšite tým celkovú úroveň zabezpečenia vášho e-mailu. Podobnú ochranu využíva aj Gmail. Podrobný návod na úpravu povolení prístupu cez POP3 a IMAP nájdete na našej wiki.

 

Vtip mesiaca
novembrovy vtip
 

Najnovšie blogy
  • Prečo nás zákazníci milujú?

    Pre našich zákazníkov sme jednotkou vo veľa smeroch. Ale jednou z najdôležitejších je naša podpora a servis, ktorý im dodávame. Namiesto reklamných rečí, si pozrime fakty. Toto je týždenný report, ktorý mi dnes prišiel z Nicereply.com k nášmu fanatickému helpdesku. Prečítajte si viac...

 

Čo nové na webe
  • Tatrabanka si robí zálusk na informatikov. Chystá ďalšie kolo grantu e-Talent a sľubuje až 5000 €. Tešíme sa na výsledky, vlaňajší víťazi boli mega úspešní. iTransit bol najlepšou nebrandovanou aplikáciou na AppsRulezz a Mapz vyhral slovenský Imagine Cup 2011.
  • Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Podiel Internet Exploreru v októbri prvý raz v histórii klesol pod 50 %. V Microsofte tomu zrejme dodnes neveria, ale isté je, že časy, keď bol neohrozeným kráľom internetu sú definitívne minulosťou.
  • Adobe definitívne ustúpilo tlaku HTML5 a zabalilo Flash. Zatiaľ na mobiloch. Asi všetci zainteresovaní čakajú, kedy ho pochovajú úplne, no zrejme to ešte nejaký čas potrvá. Dominátori neradi priznávajú porážky.
  • Najznámejšie cloudové riešenie na zdieľanie dokumentov, DropBox, sa vytasilo s tímovou verziou. Za 1 TB pre max. 5-členný tím pýtajú na rok 795 $.
 

helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80