Obsah
1. Nadopujte svoj biznis! S online urýchľovačmi až za 1000€
2. Ďakujeme, 2. miesto v počte .sk domén je naše!
3. Spustili sme novú maďarskú pobočku
4. WebSupport na jesenných konferenciách
5. Adminov tip - Nové PHP nastavenia pre pohodlnejší hosting
6. Vtip mesiaca [NEW]
7. Najnovšie blogy
8. Čo nové na webe
 

Októbrový newsletter

Nadopujte svoj biznis! S online urýchľovačmi až za 1000€

Rozhodli sme sa podporiť prvých 500 podnikateľov, ktorí vedia, že dnes nestačí byť iba online. K Unlimited hostingu a doméne za super cenu pridávame ZADARMO Balík biznis urýchľovačov spolu s radou, ako zvýšiť efektivitu vo vašej firme. Viac na www.podporujemepodnikatelov.sk.

Ďakujeme, 2. miesto v počte .sk domén je naše!

21. septembra sme dosiahli druhé miesto v počte registrovaných .sk domén. Vieme, že za týmto úspechom stojíte hlavne vy – naši verní zákazníci. Ako vďaku sme poslali stovke najväčších klientov striebornú medailu. Veríme, že spoločnými silami čoskoro obsadíme 1. priečku.

Spustili sme novú maďarskú pobočku

Po prieniku na český trh obsadzujeme aj maďarský.
Nájdete nás na doméne Webonic.hu. Ak viete o niekom kto by nám v našej maďarskej expanzii vedel pomôcť, kontaktujte nás. Köszönöm szépen.


WebSupport na jesenných konferenciách

Začali sme na medzinárodnej konferencii WebExpo 2011 v Prahe. Ďalej stihol Michal Truban popri prednáške na Manager Expo mentorovať projekty aj na bratislavskom Startup Weekende. Naša nová pobočka pre Českú republiku sponzorovala brnenský Barcamp a nezabudli sme ani na UniCamp.

 

Adminov tip: Nové PHP nastavenia pre pohodlnejší hosting

Vo WebAdmine pribudli nové nastavenia PHP. V sekcii Web si odteraz sami môžete zmeniť max_execution_time, memory limit, post_max_size a upload_max_filesize. Bezpečnosť si môžete zvýšiť nastavením open_basedir. Túto funkcionalitu máme zatiaľ ako jediný slovenský hosting.

 

Vtip mesiaca
Odteraz každý newsletter odľahčíme nejakým memom. Ak sa dostanete k nejakému dobrému, pokojne nám ho pošlite na fun@websupport.sk. Radi ho zaradíme do niektorého z ďalších vydaní. Nech sa páči prvý:

LOL cat

 

Najnovšie blogy
  • História a súčasnosť architektúry služby VPS – storage

    Prenájom virtuálnych serverov (VPS) sme začali ponúkať pred niečo vyše troma rokmi, keďže sa v tom čase začínala celá oblasť virtualizácie objavovať aj u nás na Slovensku. Začínali sme asi ako väčšina podobných spoločností – našiel sa voľný server, nainštalovala sa prvá vygooglena virtualizačná technológia a služba bola na svete . Vybrali sme si Xen, toho času vo verzii 3.0 aj preto, lebo sa nachádzal už priamo v repozitároch Debianu. čítať viac...

  • Pravý odkaz Steva Jobse

    Včera zemřel, ve věku 56 let, vizionář, idealista, zakladatel a nakonec i záchrance Apple Inc. Steve Jobs. Čest jeho památce. Člověk, který rozdělil svět na éru před iPhone a po něm. Na fanoušky jablka a jeho zaryté odpůrce. Je to obrovská ztráta, jak pro rodinu, tak i pro celý svět. Steve byl bez vších pochyb vizionář. Jeho genialita ani tak nespočívala v revolučních myšlenkách, kterých měl nespočet, jak v jeho intuici a brilantním načasování. čítať viac...

 

Čo nové na webe
  • Adobe sa snaží dokázať, že zvláda nielen klasickú, ale aj online typografiu. Prezieravo nevyrukovalo s vlastným projektom, ale kúpilo Typekit!
  • Legálna hudba cez internet dorazila konečne aj k nám. V susedných Čechách spustil prevádzku MusicJet, na Slovensku zase iTunes.
  • Ulož.to má namále. Podnikateľ Zdeněk Kubík sa vyhráža súdnym sporom a žiada minimálne zrušenie vyhľadávača. Má na to naozaj pádny dôvod: Ulož.to sharuje Czech Made Man, film inšpirovaný jeho životným príbehom.
  • V tieni globálneho trúchlenia za Stevom Jobsom odišiel celkom potichu Dennis Ritchie, spoluautor programovacieho jazyka C. Niektorí si možno spomenú na bestseller The C Programming Language, ktorý napísal spolu s Brianom Kernighanom v roku 1978.
 

helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80