Obsah
1. Partnerský program konečne live
2. S novým bonusom budete mať faktúry pod kontrolou
3. Profit dáva WebSupport ako inšpiráciu
4. Websupport.tv
5. Adminov tip: Automatické predlžovanie služieb
6. Najnovšie blogy
7. Čo nové na webe
 

Septembrový newsletter

Partnerský program konečne live

A je to tu! Beta-testovanie nového Provízneho programu – affiliate-u je ukončené, ideme na ostro! Odteraz môžete profitovať z toho, že sa o nás zmienite na svojich weboch, vo svojich blog-postoch alebo tweetoch. Zároveň sme upravili celú ponuku spolupráce. Pre jej lepšie pochopenie dávame do pozornosti nový článok na našom blogu.

S novým bonusom budete mať faktúry pod kontrolou

Nový zákaznícky bonus poteší hlavne freelancerov a malých podnikateľov. Je to doživotná 25% zľava na službu Superfaktura.sk. Tento projekt pomáha vytvárať a spravovať vaše faktúry, náklady a kompletnú ekonomickú agendu. Zľavový kód nájdete vo WebAdmine v sekcii Bonusy.

Profit dáva WebSupport ako inšpiráciu

Veľmi sa tešíme, že úspech WebSupportu si všimli aj reportéri z Profitu. Pri písaní článku o úspešných podnikateľoch oslovili aj Michala Trubana. Jeho príbeh o budovaní nekonvenčnej firmy otvára tému augustového čísla. Prečítať si ho môžete aj na webe.

Websupport.tv

Pri hľadaní vhodnej domény pre zahraničné trhy sme zistili, že doména WebSupport.tv je ešte stále voľná. Neodolali sme sa regli sme si ju. Nateraz ju chceme používať ako deluxe presmerovanie na náš YouTube kanál s inštruktážnymi videami. Potichu ale snívame o niečom väčšom. Možno o adminovsko-kóderskom podcastingu, ale to ukáže čas a kapacity.

 

Adminov tip: Automatické predlžovanie služieb

ziarovka Svoje služby a domény môžete predlžovať aj bez toho, aby ste sa venovali každej zvlášť. Stačí si objednať dostatok kreditov a aktivovať funkciu Automatické predĺženie. Po aktivovaní bude systém strhávať príslušnú čiastku z vášho kreditu vždy, keď bude niektorej z vašich služieb končiť platnosť.

 

Najnovšie blogy
  • Elektronické PDF faktúry – ako nato

    Viacero našich klientov sa pýta, ako funguje náš systém generovania PDF faktúr, ich podpisovanie certifikátom a následne rozposlanie klientom. Tento systém nám ušetrí náklady na distribúciu papierových faktúr. Prichádzajú na to už aj veľké spoločnosti, ktoré postupne tiež prechádzajú na elektronické faktúry. čítať viac...

  • Novopečené formy spolupráce. Ochutnajte

    Možnosti spolupráce nie sú v našej firme nijakou novinkou. V rôznych podobách fungujú už pár rokov. Rastú však možnosti, WebSupport, aj počet našich zákazníkov, preto sme sa rozhodli celé to prekopať, aby to bolo čo najviac fit. Vytvorili sme niekoľko na mieru šitých možností. čítať viac...

 

Čo nové na webe
  • Steve Jobs v týchto dňoch zrejme prežíva ďalšiu traumu. Len pár dní po jeho odchode z Apple totiž Adobe uviedlo Adobe Flash Media Server 4.5 a Adobe Flash Access 3.0. Tie prinesú Flash aj na iPad a iPhone, ktoré Jobs pred touto technológiou bránil zubami-nechtami.
  • Google sa snaží skonsolidovať, ruší desať svojich projektov. Vraj preto, aby mohol sústrediť energiu na perspektívnejšie služby. Zrejme naráža na Plus, ktorý síce vzbudil veľkú pozornosť, no záujem užívateľov po pár dňoch citeľne upadol.
  • Microsoft začína namotávať na Windows 8. Na propagačnom videu ukazuje štart notebooku z nuly iba pár sekúnd. Všetci tušíme, že v reáli to také ružové nebude, no posun je evidentný a to nás teší.


helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80