Obsah
1. WebSupport je 3. najväčší registrátor na Slovensku
2. Bonus od Etargetu
3. Štartovací kredit 60 € pre Google AdWords
4. Naši kóderi napísali články na Zdroják.cz
5. WS na konferenciách
6. Hackathon 2.0
7. Najnovšie blogy
8. Čo nové na webe
9. Adminov tip: Automatická odpoveď

 

Júnový WebSupport newsletter

WebSupport je 3. najväčší registrátor na Slovensku
bronzova medaila Iba tri mesiace trvalo, než sme sa zo štvrtého miesta v rebríčku top registrátorov .sk domén dostali o priečku vyššie. Podľa serveru Statistiky-domen.sk sme od začiatku júna trojkou. To je už na medailu. Ale nespíme - makáme ďalej, chceme byť prví.

Bonus od Etargetu
etarget K bonusom vo WebAdmine pribudol ďalší - teraz od Etargetu. Každý klient Websupportu, ktorý ešte nie je klientom Etargetu, získa pri prvej objednávke
50 % kreditu navyše. Cielená inzercia v reklamnej sieti Etarget dostane váš inzerát na viac než 1300 web stránok. Bonus si stačí aktivovať priamo z nášho webu.

Štartovací kredit 60 € pre Google AdWords
google adwords kredit Štartovací kredit do Google AdWords, ktorý sme avizovali v májovom newslettri, sa stal skutočnosťou. Má hodnotu 60 € a už niekoľko dní ho máte k dispozícii vo WebAdmine v sekcii Bonusy. Google AdWords vás dostane na prvé priečky vo výsledkoch vyhľadávaní. Na využívanie štartovacieho kreditu ho treba aktivovať.

Naši kóderi napísali články na Zdroják.cz
Zdroják.cz Naši developeri Igor Hlina a Vlado Kriška sa rozhodli podeliť so svojimi skúsenosťami na uznávanom českom devel webe Zdroják.cz. Ich články Yii mieša karty PHP frameworkov a Generovanie kódu s Yii framework sa stretli so slušným ohlasom, takže sa zrejme dočkáme ďalších.

WS na konferenciách
Barcamp Uplynulé týždne boli bohaté na rôzne formálne i menej formálne konferencie. Na niektorých ste mohli stretnúť aj nás. Šéf vývojárov Matúš Kosa prednášal na ostravskom Barcampe, šéf marketingu Martin Charvát a hlavný dizajnér
Matúš Slovák vystúpili na tom žilinskom. Aby toho nebolo málo, Hospodárske noviny pozvali prednášať Michala Trubana na svoju konferenciu 30 najlepších.

Hackathon 2.0
Hackathon 2.0 Náš prvý hackathon nás nadchol natoľko, že hneď po jeho skončení sme sa rozhodli zopakovať si to. Z jedného dňa sme ho rozšírili na dva a zapojili sme doň celú firmu – nielen kóderov a adminov. 36-hodinový pracovno-spoločenský maratón sme si všetci riadne užili. Viac sa o tejto akcii dočítate na našom blogu.
 

Najnovšie články na blogu
  • Web s medvedíkom láme rekordy v návštevnosti
    MDD bol vo WebSupporte opäť nadmieru úspešný. Vymysleli sme si jednoduchú súťaž, ktorá super pobavila nás aj súťažiacich. Skrytí kontroverzní macíkovia oživili web a boli cestou, ako sa dostať k WebSupport tričkám, ktoré sa nedajú kúpiť, iba dostať alebo vyhrať. čítať viac...

  • Infografika: Životný cyklus .sk domén
    Od momentu objednania do chvíle, než prestane existovať prechádza každá doména rôznymi stavmi. Naša infografika vám objasní nielen to, aké situácie môžu nastať, ale aj to, za akých okolností k nim dôjde a čo môžete čakať ďalej. čítať viac...

 

Čo nové na webe
  • Twitter inovuje vo veľkom štýle. Koncom mája kúpil TweetDeck za 40 mil. dolárov. Okrem toho zásadne vylepšil interné vyhľadávanie a nasadil systém na tweetovanie fotografií. Svoje zábery tak môžu užívatelia vkladať bez pomoci externých služieb typu TweetPic.
  • Nová služba firmy Apple, iCloud, dovoľuje užívateľom skladovať svoje dáta na externých serveroch. Fotografie, kancelárske dokumenty i hudbu. Tú však vôbec netreba nahrávať na server. iCloud preskenuje vašu kolekciu a príslušné skladby vám bude púšťať priamo zo serverov vydavateľstiev.
  • Facebook začal svojim užívateľom ponúkať vytvorenie vlastného e-mailu. Má tvar username@facebook.com a namiesto klasického webmailu využíva rozhranie na prijímanie a odosielanie súkromných správ.
 

Adminov tip: Automatická odpoveď
  • ziarovka Zasielanie automatickej odpovede (napr. počas letnej dovolenky) si môžete nastaviť cez WebAdmin. Prihláste sa pomocou prístupových údajov k vášmu e-mailu (meno: e-mail, heslo: heslo k e-mailu) a vytvorte nový filter. Podrobný návod nájdete na našej Wiki.



helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80