Obsah
1. Multihosting
2. MDŽ podľa WebSupportu
3. Websupport medzi špičkou slovenského Twitteru
4. Nová ponuka server housingu
5. Dosiahli sme 4. miesto v .sk doménach
6. Najnovšie blogy
7. Čo nové na webe
8. Adminov tip

 

Marcový WebSupport newsletter

Multihosting
Spustili sme novú hostingovú službu Multihosting. Tento typ hostingu je určený pre klientov, ktorí chcú mať na jednom hostingu viac webov. Služba je zatiaľ k dispozícii len pre nové objednávky. Migrovanie z bežného hostingu na multihosting by malo byť možné v priebehu niekoľkých týždňov.

MDŽ podľa WebSupportu
Kto si nevšimol na našom Facebooku, Medzinárodný deň žien sme si pripomenuli malou súťažou. Úlohou bolo nájsť dobre ukryté logo WebSupportu na obrázku plnom žien. Tí čo čakali jednoduchú úlohu ako z Káčera Donalda, boli prekvapení, že logo nenašli, aj keď tam naozaj bolo. Viac sa dočítate na našom blogu, kde sa môžete aj pobaviť na niektorých nesprávnych odpovediach.

Websupport medzi špičkou slovenského Twitteru
Na mape slovenských firiem na Twitteri pre rok 2011 sme obsadili skvelé tretie miesto, čím sme sa zaradili medzi firmy, ktorým to na Twitteri ide najlepšie. Zaujímavá infografika monitorujúca kvalitu firemného tweetovania vznikla prvýkrát v roku 2010. Figurovali sme na nej v prvej desiatke.

Nová ponuka server housingu
Ďalšou novinkou medzi službami sú riešenia pre serverhousing. Je úplne prerobená. Šesť serverov nazvaných podľa elementárnych častíc uspokojí aj tých najnáročnejších.

Dosiahli sme 4. miesto v .sk doménach
V rebríčku registrátorov sa nám po niekoľkých týždňoch zase podarilo prebojovať o priečku vyššie. Aktuálne registrujeme viac než 13 400 .sk domén a stále rastieme. Keď to takto pôjde ďalej, nepotrvá dlho a budeme tretí. Ďakujeme.

 

Najnovšie blogy
  • 11 miest, kde sa logo WebSupportu nenachádza
    Tohoročné MDŽ vo WebSupporte zmobilizovalo aj singlov a totálnych geekov. Všetci, vrátane našich kóderov a adminov sa radi nechali poblázniť hľadaním loga na fotografii plnej žien. čítať viac...

  • WS Agilne: Extrémne Programovanie (XP)
    V predcházajúcej časti sme si niečo povedali o agilných metodikách ako celku: čo majú spoločné a na akých princípoch stoja. V tejto časti sa bližšie pozrieme na princípy Extrémneho programovania. čítať viac...

  • WS Agilne: Agilná metodológia
    O agilných metodikách sa dnes píše a diskutuje dosť často. Veľa firiem, a nielen softvérových, prechádza zo zastaraných metodík, waterfall metodiky a jej variácií, práve na agilné metodiky. Poďme sa pozrieť, čo im táto zmena prináša a ako prebiehala ich adaptácia vo WebSupporte. čítať viac...


Čo nové na webe

Adminov tip
  • Zmenu DNS záznamov na serveroch SK-NIC môžete vykonať aj sami. Slúži na to jednoduchý formulár vo WebAdmine. Nájdete ho v časti DNS na záložke SK-NIC NS. Každá zmena sa prejaví do 24 hodín.



helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80