Prečítajte si viac info v newsletteri.
November 2017
Online verzia Archív
Ďakujeme

Ďakujeme za Vašu dôveru

Od začiatku nášho podnikania sme sa snažili robiť veci inak, kvalitnejšie a férovejšie. Stálo to veľa úsilia a tvrdej práce, no prinieslo omnoho viac úspechov a ocenení. Nič z toho by sa nám však nepodarilo nebyť Vás. Poďte to s nami osláviť v spoločnosti ďalších úspešných značiek. Čaká Vás veľa darčekov.

Pozrite si fotky z oslavy 15. rokov
oslavujeme

Pozrite si fotky z oslavy 15. rokov

Vždy sme presadzovali ideu, že je treba spájať sily. Nehrať sólo, ale spolupracovať. Sme šťastní, že sa nám za tých 15 rokov podarilo stretnúť, inšpirovať a ovplyvniť toľko skvelých ľudí a firiem. Väčšina z nich sa objavila aj na tohtoročnej oslave 15 rokov. Pozrite si fotky.

Doména .EU je vhodná pre začínajúce projekty
domény

Doména .EU je vhodná pre začínajúce projekty

Domény .EU sú skvelou voľbou najmä vtedy, ak chcete Váš projekt, alebo biznis smerovať na zahraničných návštevníkov, ktorým je .SK doména menej známa. Aby ste sa vedeli ľahšie rozhodnúť, spísali sme pre Vás niekoľko výhod, prečo je výhodné mať vlastnú .EU doménu.

WordPress v našich priestoroch
wordpress

WordPress v našich priestoroch

Na Slovensku sa už po tretíkrát organizoval WP Translation Day. Máme veľkú radosť, že sa tentokrát event presunul do našich priestorov. Podobné stretnutia plánujeme v našich priestoroch aj v budúcnosti. Preto ak chcete priložiť ruku k dielu, pridajte sa. Komunita Vám bude vďačná.

Aké zručnosti budú v budúcnosti žiadané?
blog

Aké zručnosti budú v budúcnosti žiadané?

Svet sa mení, a preto je namieste osvojiť si nové zručnosti, o ktoré bude v blízkej či ďalekej budúcnosti záujem. Spýtali sme sa predstaviteľov úspešných slovenských spoločností ako Martinus, Pixel Federation a Slido, aké skills budú v budúcnosti zaujímavé z pohľadu zamestnávateľov.

Aké je využitie virtuálnej reality v biznise?
video

Aké je využitie virtuálnej reality v biznise?

Zaujíma Vás, kde všade sa dá a bude dať využívať virtuálna realita? Chcete vedieť, pre ktoré oblasti biznisu má význam a bude žiadaná? Pred pár dňami sme si pozvali na rozhovor Jakuba Remiara, ktorý hovoril o tom, akú má budúcnosť a potenciál v podnikaní.

Milujeme tie internety ...

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.