Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2019
Online verzia Archív
Pribalíme Vám doménu .ONLINE len za 1€

Pribalíme Vám doménu .ONLINE len za 1 €

Nemusíte vedieť programovať, aby ste si mohli spustiť vlastnú stránku, ktorá bude pekná na počítači, aj mobile. Nemusíte komunikovať s bankami, ak chcete spustiť svoj prvý e-shop. A dokonca už nemusíte kupovať doménu, ktorá bude stáť „veľa”. My Vám k novej webke pribalíme doménu .ONLINE za 1 €.

Takto sme si užili bratislavský WordCamp
wordpress

Takto sme si užili bratislavský WordCamp

Milujeme WordPress. Ak ste nikdy nenavštívili konferenciu WordCamp, ktorá je celá venovaná tomuto populárnemu redakčnému systému, určite to napravte budúci rok. My sme navštívili pred pár týždňami bratislavskú časť a vyspovedali niekoľko ľudí pred kamerami. Pozrite si nový vlog.

Vaši známi si zaslúžia „hýčkanie a opateru” firmy
migrácia

Vaši známi si zaslúžia „hýčkanie a opateru”

Poznáte niekoho, kto nemá webku u nás? Ak áno, je čas konfrontovať ho s najmodernejšou infraštruktúrou a najlepšou podporou. Dajte vedieť svojim známym o možnosti presunúť svoj web do lepšieho. Garantujeme prvý hosting zadarmo a 100% zľavu na ďalší rok. Prečítajte si viac.

Kto vyhral súťaž o najkrajší web?
súťaž

Kto vyhral súťaž o najkrajší web?

Na začiatku leta sme vyhlásili súťaž o najkrajší web, ktorý hostuje na našich serveroch. Prihlásilo sa 400 projektov, ktoré posudzovala porota v zložení Martin Jenča (Milk) a Maroš Hamorský (Zaraguza). Víťazov zverejňujeme od začiatku novembra na našom Facebooku. Sledujte si výsledky.

Ľudskosť a komunikácia v lT projektoch
podcast

Ľudskosť a komunikácia v lT projektoch

Aké miesto má v projektovom manažmente ľudskosť a ako vyzerá efektívna komunikácia v projektovom tíme? Od Alex F. Janiak sa dozviete, akú rolu zohráva v riadení IT projektov ľudský prístup a komunikácia. Ako správne manažovať IT projekty a dostať z tímu to najlepšie? Vypočujte si podcast.

Každý zákazník môže zarábať, úplne jednoducho
affiliate

Každý môže zarábať, úplne jednoducho

O tom, že sme spustili kompletne prerobený provízny program, už viete. Aktuálne sme sa porozprávali s naším kolegom Karolom, ktorý Vám prezradí, ako to celé funguje, pre koho je určený a ako ho môžete využiť. Neváhajte a vyskúšajte si všetky možnosti, ktoré Vám tento program ponúka.

helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.