Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2018
Online verzia Archív
Spúšťame betatest kontajnerovej platformy

Hosting pre Node.js, Ruby, Python, a vlastne skoro čokoľvek

Spustili sme betatest kontajnerovej platformy. Pripravili sme MVP kontajnerovej platformy, ktorá ponúka prevádzku rôznorodých aplikácií. Tieto aplikácie je možné horizontálne škálovať a tie webové loadbalancovať. Kontajnerová platforma obsahuje aj správu imidžov, privátne registre a predpripravené obľúbené aplikácie, CMS a frameworky.

WP-CLI dostupné na hostingoch
novinka

WP-CLI dostupné na hostingoch

Podpora WP-CLI je dostupná na našich zdieľaných hostingoch out-of-the-box, t.j. ihneď po pripojení môžete používať príkazy začínajúce wp. Bez manuálnej inštalácie, dokonca aj na bežných hostingoch, nielen tých pre WordPress. Jediné, čo potrebujete, je aktívny prístup cez SSH. Použiť môžete webovú konzolu alebo Váš terminál.

Učte sa podnikať od tých najlepších
podcast

Učte sa podnikať od tých najlepších

Naše podcasty môžete počúvať v aute, v MHD, pri práci a pokojne aj pri zaspávaní. Každý týždeň nový rozhovor na pestré témy od biznisu, manažmentu, po HR, dizajn, či tvorbu webov. Sledujte nás na Vašej obľúbenej streamovacej službe. Sme na Spotify, iTunes, Soundcloude, Mixcloude, či Podbean.

Aké najčastejšie chyby robíte v rámci SEO?
seo

Aké najčastejšie chyby robíte v rámci SEO?

Organické vyhľadávanie predstavuje stále dôležitý zdroj návštevnosti na webe. Stačí len niekoľko minimálnych úprav a nastavení a Vaša stránka môže byť viditeľnejšia pre Vašich zákazníkov. Ak si nemôžete dovoliť zaplatiť renomovaného SEO odborníka, máme pre Vás tip na efektívny a jednoduchý nástroj.

Podporili sme iniciatívu „Za otvorené API“
iniciatíva

Podporili sme iniciatívu „Za otvorené API“

Predstavte si svet, kde namiesto chodenia do schránky na slovensko.sk, zasielania mesačných výkazov, daňových priznaní, hlásení o zamestnancoch na rôzne štátne portály toto všetko vybavíte priamo z ekonomického softvéru alebo dokonca úplne automaticky. Spolu s ďalšími kľúčovými hráčmi na trhu a nezávislými odborníkmi vyzývame k otvoreniu štátnych IT systémov.

Vstúp do sveta IT a využi naplno svoj potenciál
kariéra

Vstúpte do sveta IT a využite svoj potenciál

Starostlivosť o Vás je pre nás absolútne kľúčová. Žiadne iné oddelenie nemá toľko pozornosti, ako práve Zákaznícka podpora (v našej kmeňovej reči jednoducho „SUPPORT“). Denne riešia desiatky zapeklitých prípadov - ako známy Sherlock Holmes. Pridajte sa k nám, alebo nám odporučte zodpovedného kamoša, ktorý hľadá zmysluplnú prácu.

len tréning robí majstra

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.