Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2017
Online verzia Archív
Viac zákazníkov vďaka novému nástroju

Viac zákazníkov vďaka novému nástroju

Až 81% zákazníkov začína svoj nákup vyhľadávaním. Preto je veľmi dôležité, aby bola Vaša stránka viditeľná na prvých pozíciách v Google alebo iných vyhľadávačoch. Náš nový nástroj easySEO prináša jednoduchú cestu, ako to dosiahnuť. Krok za krokom Vás prevedie optimalizáciou stránky pomocou zrozumiteľných videonávodov.

Ste viditeľní tam, kde máte zákazníkov?
optimalizácia webu

Ste viditeľní tam, kde máte zákazníkov?

Pri hľadaní reštaurácie prostredníctvom vyhľadávačov ste si určite všimli výsledky v hornej časti vyhľadávania. Hovoríme tomu lokalizované SEO. Ako zaregistrovať Vašu firmu, aby sa zobrazovala v hornej časti vyhľadávania? Prečítajte si nový blogpost.

Buďte súčasťou nášho blogu
komunita

Buďte súčasťou nášho blogu

Ubehlo už 10 rokov od prvého článku na našom blogu. Svoju digitálnu stopu tu zanechalo už viac ako milión unikátov a mesačne sa sem vracajú desaťtisíce z Vás. Ak sa zaujímate o technológie či podnikanie a radi o tom píšete, od dnes môžete byť aj Vy súčasťou jedného z najčítanejších blogov.

Ako predbehnúť konkurenciu na internete?
blog

Ako predbehnúť konkurenciu na internete?

Ak sa aj Vy snažíte tvoriť zmysluplné projekty, produkty alebo rozbiehate svoju firmu v online prostredí, viete, že v súčasnosti nestačí mať „len“ dobrý produkt a peknú webku. Je dôležité, aby sa Vaši budúci zákazníci o Vás dozvedeli a vedeli Vás nájsť.

SSL certifikát pre bezpečnejší web
bezpečnosť webu

SSL certifikát pre bezpečnejší web

Používaním certifikátu dokážete zabezpečiť dátovú komunikáciu medzi vašou webovou stránkou a návštevníkmi. Vyhnete sa tak podobným problémom, aké sa udiali pred pár dňami s Wi-Fi a chybou vo WPA2. Nečakajte príliš dlho a zabezpečte svoju stránku včas.

Navštívte niektorú zo série našich prednášok
eventy

Navštívte niektorú zo série našich prednášok

V spolupráci s bratislavským Smart City HUBom sme naplánovali sériu zaujímavých prednášok, o ktorých Vás budeme postupne informovať na našom Facebooku a Twitteri. Postupne sa predstavia viacerí ľudia z WebSupportu na rôzne témy. Tešíme sa na Vás.

Ako tulene prichádzajú o hoverboardy

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.