Prečítajte si viac info v newsletteri.
September 2019
Online verzia Archív
Ak ste našli voľnú .SK doménu, máte šťastie

Ak ste našli voľnú .SK doménu, máte šťastie

Veď si to sami vyskúšajte. Zadajte akékoľvek bežne používané slovo do overovača a s veľkou pravdepodobnosťou Vám vyhodí hlášku, že doména je už registrovaná. Ak ste práve narazili na voľnú doménu s koncovkou .SK (s názvom Vášho projektu) a neoverovali ste zrovna názov “mnvjsvncdsjsdfusfncd”, máte šťastie a túto doménu by ste si mali ihneď zaregistrovať.

Aj Vy môžete u nás zarábať, úplne jednoducho
affiliate

Aj Vy môžete u nás zarábať, úplne jednoducho

Spustili sme kompletne prerobený provízny program, ktorý Vám priblíži náš kolega Karol. Rozprávali sme sa o tom, ako funguje, pre koho je určený a ako ho môžete použiť. Zistite viac o Affiliate programe.

Serverové riešenia pre “miliónové” firmy
case study

Serverové riešenia pre “miliónové” firmy

Quality Unit je celosvetovo úspešná firma, ktorá vznikla na Slovensku. Potrebovali mať istotu silnej a stabilnej infraštruktúry, ktorá zvládne uniesť náročné riešenia a preto sa rozhodli pre WebSupport. Ak aj Váš projekt presiahol možnosti bežného zdieľaného hostingu, nechajte sa zlákať ponukou komplexného portfólia moderných, cloudových a dedikovaných produktov.

Čo sa dá stihnúť za 36 hodín?
vlog

Čo sa dá stihnúť za 36 hodín?

Hackathony sú súčasťou našej firemnej kultúry už viac ako 10 rokov. Dostanete 36 hodín, možnosť poskladať vlastný tím a pracovať na vysnívanom projekte. Ak ste nikdy nepočuli o tomto fenoméne, ktorý je pre nás absolútne najhodnotnejším firemným benefitom, pozrite si toto video.

Ako vedia e-shopy vylepšiť procesy?
podcast

Ako vedia e-shopy vylepšiť procesy?

Čo robia eshopy z pohľadu procesov zle, ako plánovať cashflow, ľudí, infraštruktúru a ako to celé prepojiť s efektívnym online marketingom? Našim hosťom bol Peter Kočalka a Vy si môžete vypočuť celý podcast. Tento rozhovor vznikol v spolupráci s agentúrou Visibility.

Dajú sa kryptomeny využiť v biznise?
blog

Dajú sa kryptomeny využiť v biznise?

Chaos, ktorý nastal po páde kryptomien v roku 2018, a mnohé nasledujúce kyberútoky výrazne poškodili dôveru podnikateľov a investorov. Trh sa našťastie stabilizoval a dnes je situácia rozdielna. Spoločnosti si zvykli a noví investori vo veľkom znovu investujú do startupov s kryptomenami. Prečítajte si viac v článku.

VAŠA DOMÉNA, KÝM VY VÁHATE

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.