Prečítajte si viac info v newsletteri.
September 2018
Online verzia Archív
Spúšťame betatest kontajnerovej platformy

Spustili sme BETA test kontajnerovej platformy

Už to nebude len PHP, ale aj Python, Node.JS, Ruby, databázy a vlastne skoro čokoľvek. Pripravili sme MVP kontajnerovej platformy, ktorá ponúka prevádzku rôznorodých aplikácií. Ak máte chuť otestovať tento pripravovaný produkt, prihláste sa do betatestu, hrajte sa s platformou a dajte nám feedback. My Vás na konci testu odmeníme kreditom na finálny produkt.

Prečo je pre nás dôležité šťastie v práci?
podcast

Prečo je pre nás dôležité šťastie v práci?

Pred pár mesiacmi nás navštívil Michal Šrajer a rozprávali sme sa o histórii WebSupportu, o tom, ako funguje dnes a akí ľudia tvoria firemnú DNA. Rozprávali sme sa tiež o slobode v práci a zodpovednosti. Prebrali sme firemnú kultúru, hackathony a princípy, na ktorých je postavená moderná firma. Ak budujete a vediete vlastnú firmu, vypočujte si tento podcast.

5 metód, ako dostať z Vášho tímu maximum
blog

5 metód, ako dostať z Vášho tímu maximum

Možno ste zachytili pracovné ponuky, v ktorých sa hľadá scrum master, počuli o agilnom manažmente alebo lean prístupe. Ide o metodológie projektového manažmentu, ktoré sa dajú využiť pri rôznych typoch projektov, vrátane software developmentu. Na našom blogu sme spísali prehľad tých najpopulárnejších.

Čo stojí za úspechom akéhokoľvek projektu?
podcast

Čo stojí za úspechom akéhokoľvek projektu?

Náš kamarát Marek pre Vás pripravil v lete niekoľko skvelých rozhovorov so zaujímavými ľuďmi, nielen z biznisu. Vypočujte si prvý podcast s Adamom Šablom, ktorý je okrem iného autorom virálneho projektu Minúta Ekonómie. Nahliadnite do pozadia budovania startupov a možno Vám to pomôže pri budovaní toho svojho.

Vďaka sebarozvoju k miliardám
rozhovor

Vďaka sebarozvoju k miliardám

Peter Krištofovič patrí k najúspešnejším slovenským podnikateľom. Svoju prvú firmu založil pred dvadsiatimi rokmi doslova vo svojej detskej izbe, dnes vlastní viac ako 50 firiem v piatich štátoch. Peter sa s nami porozprával o tom, prečo sú vzdelávanie a sebarozvoj dôležité v podnikaní.

Odporučte nám šikovných ľudí
kariéra

Neustále lovíme talenty

Odporučte nám šikovných ľudí. Máme skvelé B2B produkty, podporu a starostlivosť o klienta. Aj preto hľadáme obchodníka so skúsenosťami, čo má chuť vybudovať a robiť aktívny sales. Zároveň hľadáme performance marketéra. Dajte vediet svojim známym o príležitosti tvoriť kampane pre technologického lídra na hostingovom trhu.

zdá sa, že letným radovánkam odzvonilo :(

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.