Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2018
Online verzia Archív
Váš nápad podporíme dvojnásobne

Váš nápad podporíme dvojnásobne

Letné mesiace sú ideálnym obdobím, kedy sa mnohí púšťate do vlastných projektov a nápadov, ktoré už dlho odkladáte. My Vás v tom radi podporíme. Už len do konca septembra môžete získať nový virtuálny server (VPS) na dvojnásobné obdobie zadarmo. Neváhajte a využite túto jedinečnú šancu.

Prečo svet potrebuje open source?
blog

Prečo svet potrebuje open source?

Kto a kedy použil prvýkrát pojem open source? Čomu sa zaväzuje vývojár open source softvéru? Ktorý open source softvér je najcennejší a najlepší? Všetky dôležité odpovede nájdete v našom najnovšom článku na blogu.

Nástroje na hromadnú správa WordPress webov
wordpress

Nástroje na hromadnú správu WordPress webov

Pravidelná aktualizácia a údržba WordPress webu nie je v zásade nič komplikované. No pokiaľ máte webov viac, naskytá sa otázka, či celý proces nie je možné nejakým spôsobom zrýchliť a zjednodušiť. A vedzte, že to ide. Všetky podstatné informácie nájdete v článku.

Fakty o internete, o ktorých ste možno nepočuli
blog

Fakty o internete, o ktorých ste možno nepočuli

V ktorej krajine sa hovorí o internete ako o „elektronickom heroíne“, kde majú najrýchlejší internet a kde je prístup k nemu uvádzaný ako ľudské právo? Pripravili sme pre Vás niekoľko zaujímavých faktov, ktoré možno o svetovej sieti ešte neviete. Čítajte viac v článku.

Využívate výhody od nás na 100%?
bonusy

Využívate výhody od nás na 100 %?

Podnikáte na internete? Máme pre Vás množstvo bonusov, ktoré Vám v tom pomôžu a navyše ich od nás získate za výhodnú cenu. Faktúry, AdWords, Nicereply, affiliate systémy, zľavy na školenia, či založenie svojej prvej „eseročky“ - to všetko nájdete v našej sekcii Bonusy.

Odporučte nám šikovných ľudí
kariéra

Odporučte nám šikovných ľudí

Skúste sa na minútku zamyslieť, koľko šikovných ľudí v oblasti IT poznáte. A teraz, čo keby ste nám o nich dali vedieť, alebo naopak, dali vedieť im, že hľadáme nových kolegov? Aktuálne najviac Linux administrátora a Customer support (1st line support). Všetky informácie nájdete tu.

servery sa míňajú rýchlo, tak objednávajte

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.