Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2019
Online verzia Archív
Viac výkonu pre Vaše weby

Viac výkonu pre Vaše weby

Aktualizovali sme predvolené nastavenia zdieľaných hostingov a navýšili ich vybrané parametre. Vaše webové stránky majú k dispozícii viac dostupnej pamäte a sú schopné spracovať väčšie množstvo dát. Presvedčte sa o tom sami.

Vyhrajte hosting na 10 rokov zadarmo
súťaž

Vyhrajte hosting na 10 rokov zadarmo

Ak ste hrdým majiteľom peknej webky, ktorá je hostovaná u nás, zapojte sa do súťaže. Vaša stránka prejde rukami dvoch rešpektovaných odborníkov a tým najlepším z Vás urobíme promo aj na našom “facebooku”. Víťaz navyše získa 10 rokov hosting pre svoj web zadarmo.

Zručnosti, ktoré Vám zabezpečia budúcnosť
vlog

Zručnosti, ktoré Vám zabezpečia budúcnosť

To, čo sa očakávalo na pracovnom trhu pred 10 rokmi, už nie je aktuálne. Vyžadujú sa stále nové zručnosti a schopnosti, ktoré prispôsobujeme novým postupom a technológiám. Aby ste nezmeškali tento vlak, poradí Vám Veronika Melicherová, naša HR manažérka.

Virtuálne servery majú RAMku za polovicu
akcia

Virtuálne servery majú RAMku za polovicu

Veľmi nás teší, že prémiové virtuálne servery si dlhodobo držia najlepšiu kvalitu z pohľadu dostupnosti a aj výkonu. Robustná infraštruktúra a nízka agregácia, do ktorej sme investovali, sa osvedčili. Presvedčte sa o kvalite našich virtuálnych serverov a využite letnú akciu. Získajte dvojnásobok RAM pamäte za tú istú cenu.

Neustále hľadáme nové talenty
kariéra

Neustále hľadáme nové talenty

Neexistuje u nás lepšia práca ako v support tíme. Začali tu mnohí naši kolegovia, ktorí sa vypracovali na šikovných adminov alebo dokonca uspeli na marketingovom oddelení. Náš “support” je vstupná brána do IT sveta, ale zároveň aj skvelá príležitosť, ako začať svoju kariéru v jednej z najlepších firiem na Slovensku.

Prečo na Wordpress-e bežia weby najlepšie?
novinky

Prečo na Wordpress-e bežia weby najlepšie?

WordPress je už 16 rokov kráľom medzi CMS platformami. Je to pomerne jednoduchá platforma pre tvorbu webu a spravovanie obsahu. Veľa o ňom vie aj náš produktový manažér Karol Vörös a o svoje odporúčania sa podelil aj v najnovšom vlogu. Sledujte nás na našom Youtube kanáli.

Nepodceňujte tréning zručností

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.