Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2018
Online verzia Archív
Hľadáme limity nových technológií

Hľadáme limity nových technológií

Výsledkom najnovšej prerábky siete je výrazne robustnejšie riešenie pre Vás, s dvojnásobnou rýchlosťou pre sieť a diskové pole. Nová sieť prináša aj zvýšenie stability, odolnosť voči útokom a zvýšenie kapacity prepojov medzi jednotlivými rackmi (až 8 násobne). Prečítajte si informačne bohatý článok a rozhovor s ľuďmi z medzinárodne uznávaného Lightstormu.

Stiahnite si e-book zadarmo
ebook

Hacknite sa! Stiahnite si ebook zadarmo

V 2016 získal ocenenie "najlepší firemný blog". Je tu už 10 rokov a stovky článkov pomáhajú každý deň ľudom, ktorí hľadajú zdroje pre podnikanie na webe. Éra blogovania stojí na rázcestí a štafetu preberá vizuálny obsah. Ak si chcete uchovať to najlepšie z blogu, stiahnite si ebook: Hacknite sa!

Ako stážisti objavujú tajomstvo WebSupportu
vlog

Ako stážisti objavujú tajomstvo WebSupportu

V našom novom VLOGU sme vyspovedali aj našich dvoch stážistov, Nikol a Matúša. Obaja k nám prišli cez LEAF - Slovak Professionals Abroad Program. Veľmi nás zaujímal ich pohľad na firmu o ktorej im mnohí hovorili zaujímavé historky. Výsledok si môžete pozrieť v najnovšom VLOGu #8.

Nové verzie MySQL 8 a MariaDB 10.3 sú dostupné
novinky

Nové verzie MySQL 8 a MariaDB 10.3

Novinky v MySQL 8 sa zameriavajú hlavne na evolučnú zmenu využívania MySQL serverov – väčšie, dlho bežiace inštancie s väčším objemom dát. Mariadb 10.3 neprináša žiadne revolučné zmeny, no vývojári sa zamerali najmä na stabilitu, spracovanie queries a opravu bugov. Prečítajte si viac.

Nové WordPress šablóny si zamilujete
bonusy

Zľava 10€ na špičkové kurzy od IT Learning Slovakia

Zaraďte vyšší rýchlostný stupeň a dovoľte Vašej webstránke a biznisu rásť s novými vedomosťami. Grafika, online marketing, kurzy tvorby webstránok alebo kurzy WordPressu, servery, počítačové siete alebo programovacie jazyky a iné. Vygenerujte si kód a zadajte ho na stránke pri objednávke kurzu.

Tu vždy nájdeme skvelých adminov
kariéra

Tu vždy nájdeme skvelých adminov

Najlepší uchádzači prichádzajú z nášho newsletteru. Poď aj Ty s nami rozvíjať (nielen) slovenský online svet. Práca na pozícií Linux Administrátora prehĺbi Tvoje znalosti o OS Linux, architektúre veľkých riešení a správe systémov, kde beží viac ako 160.000 domén. Pošli svoje CV.

Čakáte na schladenie?

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.