Prečítajte si viac info v newsletteri.
Jún 2019
Online verzia Archív
Google trestá stránky bez SSL certifikátu

Google trestá stránky bez SSL certifikátu

Google označuje stránky bez SSL certifikátu ako „nezabezpečené”. Ak chcete aj naďalej profitovať zo SEO a dobrých pozícií vo vyhľadávaní, prechod na HTTPS by ste nemali ďalej odkladať. Jedným z riešení je kúpa SSL certifikátu. Zistite viac o možnostiach na našom webe.

Získajte odmeny za odporúčanie
affiliate

Získajte odmeny za odporúčanie

Spustili sme kompletne prerobený provízny program a chceme Vás odmeniť za každého nového klienta, ktorého k nám privediete. Získať môžete 5 - 15 % z cien objednaných služieb. Odmeny si môžete nechať vyplatiť alebo zameniť za zľavy na nákup ďalších služieb. Ponúkame totiž obidve možnosti.

Pochváľte sa svojím webom
súťaž

Pochváľte sa svojím webom

Ak ste hrdým majiteľom peknej webky, ktorá je hostovaná u nás, zapojte sa do našej súťaže. Môžete získať promo webu a tiež online priestor na 10 rokov zadarmo. Váš web bude hodnotiť rešpektovaný dizajnér Martin Jenča (Milk) a copywriter Maroš Hamorský (Zaraguza).

Vzdelávajte sa s novými podcastami
vzdelávanie

Vzdelávajte sa s novými podcastami

Celé leto budeme pokračovať vo vzdelávacích eventoch. To znamená, že stále môžete sledovať naše streamovacie platformy, kde každý týždeň publikujeme nový podcast. Ak sa zaujímate o online biznis, marketing, dátovú analytiku, mobilné technológie, určite si prídete na svoje.

Veľká pracovná príležitosť pre študentov
kariéra

Veľká pracovná príležitosť pre študentov

Neexistuje u nás lepšia práca ako v support tíme. Začali tu mnohí naši kolegovia, ktorí sa vypracovali na šikovných adminov alebo dokonca uspeli v marketingovom oddelení. Náš “support” je vstupná brána do IT sveta, ale zároveň aj skvelá príležitosť, ako začať svoju kariéru v jednej z najlepších firiem na Slovensku.

DNSSEC pre slovenské domény
novinky

DNSSEC pre slovenské domény

Správca slovenskej domény spustil avizovaný DNSSEC pre .sk domény. Reagovali sme rýchlo a funkcionalita je zadarmo dostupná aj v našom WebAdmine (sekcia DNS). Ide o doplnkovú úroveň zabezpečenia domény, ktorá pomáha predchádzať podvrhnutiu a presmerovaniu domény na falošnú adresu.

Buďte opatrní na letných dovolenkách

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.