Prečítajte si viac info v newsletteri.
Jún 2018
Online verzia Archív
Vyhrajte hosting + doménu na 2 roky zadarmo

Vyhrajte hosting + doménu na 2 roky zadarmo

Vedeli ste o tom, že svoju stránku majú už aj bizarné veci ako 25 - minútové meškanie jedla alebo ticho pred búrkou? Aj vy si môžete uletieť a stať sa tvorcom takejto bizarnej stránky - ak máte nápad, ktorý by si zazlúžil vlastnú webstránku s doménou .online, pošlite nám jej názov (URL) do komentára. Ak k nej pridáte aj screenshot, ste v hre o 3 balíky s doménou .online a hostingom na 2 roky zadarmo! Súťaž platí do 11.7.2018.

NOVINKA: Sledujte naše vlogy
vlog

Sledujte pravidelne zákulisie WebSupportu

Začali sme pravidelne “vlogovať”. Ak Vás zaujíma, ako vyzerajú naše bežné pracovné dni, nevynechajte žiadny VLOG. V tých doterajších ste mohli vidieť najpotetovanejšieho “websupporťáka”, atmosféru hackathonu, developerský tím, zábery z roadshow, ale aj spoločné raňajky. Sledujte nás na Youtube.

Sme partnerom spoločnosti Microsoft
novinka

Sme partnerom spoločnosti Microsoft

A práve naše partnerstvo nám umožňuje licencovať serverové operačné systémy a aplikácie. SPLA - Services Provider License Agreement (licenčná dohoda poskytovateľa služieb) je spôsob, ako si prenajať takýto softvér legálne a jednoducho. Prečítajte si viac informácií na novej podstránke.

Najlepšie prednášky TEDxBratislava
partnerstvo

Najlepšie prednášky TEDxBratislava

Aj tento rok sme partnerom najlepšej konferencie na Slovensku. Obdivujeme ľudí, ktorí robia výber rečníkov, koučujú ich v príprave na vystúpenie a popri tom sami celú konferenciu aj organizujú. Vo voľnom čase a bez nároku na honorár. Ktoré prednášky majú najradšej členovia tímu TEDxBratislava?

Nové WordPress šablóny si zamilujete
wordpress

Nové WordPress šablóny si zamilujete

Spustiť si jednoduchý WordPress už dnes nie je žiadna veda. Dokonca ani nemusíte vedieť programovať. Vybrali sme pre Vás niekoľko pekných šablón, ktoré sa objavili vo výbere tých najlepších na rok 2018. A navyše, všetky sú úplne zadarmo.

Ktoré IT spoločnosti spolupracujú s hackermi?
blog

Ktoré IT spoločnosti spolupracujú s hackermi?

Nie je hacker ako hacker. White hat alebo etickí hackeri sa Vám nesnažia ukradnúť osobné dáta, nabúrať sa do systémov či narobiť problémy. Biele klobúky predstavujú ľudia, ktorí hľadajú diery v bezpečnosti a možnosti pre lepšie zabezpečenie. Prečítajte si celý článok na našom blogu.

Oscara za herecký výkon na MS 2018 získava ...

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.