Prečítajte si viac info v newsletteri.
Máj 2019
Online verzia Archív
5 najvychytenejších domén za pár drobných

5 najvychytenejších domén za pár drobných

Patria medzi najpredávanejšie a najpopulárnejšie doménové koncovky a ich obrovskou výhodou je, že pri registrácii domény so slovenským názvom budú ešte stále voľné. Sme presvedčení, že výnimočné projekty potrebujú výnimočné domény. Získajte pre svoj projekt originálnu doménu, ktorá bude predávať.

Takto vyzerá náš recept na úspešné kampane
vlog

Takto vyzerá náš recept na úspešné kampane

Osloviť správneho zákazníka nie je jednoduché. Kým niekomu pošleme produktovú ponuku, dávame si záležať na tom, koho oslovujeme. Výkonnostný marketing preto patrí medzi kľúčové oblasti, ktorým sa vo Websupporte venujeme. Pozrite si viac vo vlogu.

9 faktov, ktoré ste o WordPresse možno nevedeli
wordpress

9 faktov, ktoré ste o WordPresse nevedeli

WordPress oslávil koncom mája svoje šestnáste narodeniny. My mu prajeme všetko najlepšie a k oslave pripájame aj niekoľko zaujímavých faktov, ktoré ste o ňom možno ešte nepočuli. Nenechajte si ujsť aj chutnú akciu na konci tohto blogpostu.

Machine learning mení podstatu podnikania
AI

Machine learning mení podstatu podnikania

Strojové učenie bolo dlhú dobu za hranicou mnohých firemných budgetov. S príchodom nových služieb sa však podarilo do určitej miery túto hranicu posunúť a mnohým podnikom sa otvorili možnosti za dostupné ceny. Prečítajte si o strojovom učení v cloude a výhodách, ktoré táto technológia ponúka.

Vieme, ako zistiť, či Vám unikli dáta
blog

Vieme, ako zistiť, či Vám unikli dáta

Mnohé firmy, e-shopy a sociálne siete neustále čelia útokom hackerov. Ako zistiť, či sa v databáze uniknutých emailov nachádza aj ten Váš? Nič Vás neochráni lepšie ako bezpečnejší prístup k vlastným údajom a pravidelné zmeny silných hesiel. Prečítajte si viac v novom článku.

Aj tento rok podporujeme TEDx
podpora

Aj tento rok podporujeme TEDx

Veríme, že silné a pozitívne myšlienky môžu hýbať spoločnosťou. Milujeme tvorivých ľudí a radi sa nimi nechávame strhnúť. Aj preto podporujeme každý rok bratislavský TEDx, kde sa stretávajú silné osobnosti z celého sveta. Nezabudnite si kúpiť lístok včas, pretože je veľmi pravdepodobné, že bude opäť vypredané.

Roztočte to s novou doménou

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.