Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2019
Online verzia Archív
Získajte EasySEO za lepšiu cenu

Získajte EasySEO za lepšiu cenu

Zviditeľnite Vašu webovú stránku vo vyhľadávačoch. Šikovný nástroj EasySEO rozpozná systém, na ktorom beží Vaša stránka a následne ponúkne vhodný postup. Dostanete podrobné video postupy, ako stránku optimalizovať a dosiahnuť lepšie výsledky vo vyhľadávaní. Je skvelé, že vôbec nepotrebujete znalosti z tejto oblasti. Získajte EasySEO za dočasne zníženú cenu 6,90 €/mesiac.

Splnený sen a vychytávky nových kancelárií
video

Splnený sen a vychytávky nových kancelárií

Videli ste už dizajn kancelárií vyskladaný podľa vzoru matičnej dosky počítača (motherboard)? Po niekoľkých rokoch sme si splnili sen a našli perfektné priestory. Pozrite si náš nový vlog a zistite, ako dlho trvalo sťahovanie, na čom sme nešetrili a do akých vychytávok sme investovali.

Naše podcasty počúva stále viac ľudí
podcast

Naše podcasty počúva stále viac ľudí

Ak ste naše podcasty ešte nezachytili, teraz to môžete napraviť. Každý týždeň publikujeme jeden rozhovor so zaujímavou osobnosťou z online prostredia. Ich počúvanosť neustále rastie a my máme veľkú radosť, že v marci ste si prehrali naše podcasty viac ako 5000-krát.

Takto sa starajú slovenské firmy o zákazníkov
support

Takto sa starajú slovenské firmy o zákazníkov

Zákaznícka podpora bola vždy našou výkladnou skriňou. Dnes je už na Slovensku veľa firiem, ktoré robia skvelý “support” a môžeme sa inšpirovať navzájom. Pozrite si, ako vyzerajú stretnutia slovenských firiem, ktorým záleží na kvalitnej zákazníckej podpore.

Využite maximálny support od nás
bonusy

Využite maximálny support od nás

Ak ste náš zákazník, využívať môžete viac ako 20 exkluzívnych bonusových služieb tretích strán za zvýhodnené ceny. Aktivujte si pre svoje podnikanie nástroje na tvorbu faktúr, získajte kupóny od Google, prístupy k rôznym affiliate sieťam či vzdelávacie programy.

Aktualizovali sme obchodné podmienky
obchodné podmienky

Aktualizovali sme obchodné podmienky

Už ste niekedy čítali naše obchodné podmienky? 99,9 % ľudí to považuje za istú samovraždu. V každom prípade, ich dôležitosť si určite uvedomuje každý. Ak by ste sa náhodou chceli začítať, pozrite si naše obchodné podmienky, ktoré sme len pred pár dňami aktualizovali najmä vo vzťahu k GDPR.

S EasySEO pôjdete len hore

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.