Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2018
Online verzia Archív
easySEO je unikátny nástroj

easySEO je unikátny nástroj

Rozprávali sme sa so slovenským podnikateľom Michalom Števulom o tom, aké nástroje mu pomáhajú v jeho podnikaní. Ako študovaný marketér vie, že prevádzkovať e-shop je kontinuálny proces a patrí medzi podnikateľov, ktorí skúšajú nové možnosti či nástroje prakticky neustále. Prečítajte si, v čom mu pomáha easySEO.

Ako robiť zákaznícku podporu na Facebooku
zákaznícka podpora

Ako robiť zákaznícku podporu na Facebooku

Pred pár mesiacmi sme pristúpili k experimentu a rozdelili sme manažment sociálnych sietí na dva tímy. Ten prvý, marketingový, sa naďalej stará o budovanie značky a komunikáciu s fanúšikmi. Ten druhý sme začali nazývať Social Media Care. Prečítajte si, čo je jeho náplňou.

Sledujte najnovšie rozhovory každý týždeň
rozhovory

Sledujte najnovšie rozhovory každý týždeň

Sme presvedčení, že formou rozhovorov dokážeme pomôcť (nielen) Vášmu podnikaniu na internete. Sledujte náš YouTube kanál a ostaňte informovaný o tom, čo sa deje v oblastiach biznisu, marketingu, web developmentu, alebo HR. Pozývame si tých najšikovnejších.

Šablóny, postupy a tipy na dobrý životopis
životopis

Šablóny, postupy a tipy na dobrý životopis

Existujú stovky tipov a rád, ako zaujať zamestnávateľa. Tá dlhodobo platná je - investujte čas do prípravy životopisu a zvýšite si tak výrazne šancu. My sme pre Vás pripravili niekoľko postupov a trikov, ako ušetriť čas a zároveň vytvoriť pútavý životopis pre Vášho budúceho zamestnávateľa.

Ako chrániť svoje dáta na Facebooku?
blog

Ako chrániť svoje dáta na Facebooku?

Nedávny škandál Facebooku rozvíril globálnu debatu o bezpečnosti a zneužívaní našich údajov. Ak nechcete z tejto populárnej sociálnej siete odísť, existuje niekoľko spôsobov, ako v rámci možností ochrániť svoje dáta. V nasledujúcom článku sa pokúsime načrtnúť pár praktických rád.

Ako vplýva RankBrain na to, ako robíme SEO?
seo

Ako vplýva RankBrain na to, ako robíme SEO?

RankBrain je komponent algoritmu Googlu, ktorý používa strojové učenie na určenie najrelevantnejších výsledkov na otázky spojené s vyhľadávaním. Aby sa RankBrain naučil produkovať užitočné odpovede. Ako to celé funguje sa dočítate v našom článku.

Tento šampionát na to ideme vraj po hlave

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.