Prečítajte si viac info v newsletteri.
Marec 2019
Online verzia Archív
Príbeh WebSupportu bude pokračovať v zahraničí

Aká tŕnistá vie byť cesta k novým kanceláriám

Z partie nadšencov a študentov sa stali profesionáli, ktorí sa starajú o 62 000 zákazníkov. Logickým vyústením rastu a prirodzenej evolúcie bolo presunutie sa do nových priestorov. Cesta k nim však nebola jednoduchá, ba niekedy doslova tŕnistá. Prečítajte si viac, aby ste sa podobným chybám vyhli.

Čo robil vedec z NASA vo WebSupporte?
návšteva

Čo robil vedec z NASA vo WebSupporte?

V marci nás poctil svojou návštevou americký vedec, autor a futurista Les Johnson z NASA. Rozprávali sme sa o technológiách, vesmírnom priemysle ale aj biznise, ktorý skrýva obrovský potenciál. Pozrite si video alebo si vypočujte celý rozhovor v našom podcaste.

Takto vyzerá deň v práci nášho developera
deň v práci

Takto vyzerá deň v práci nášho developera

Koľko našich programátorov môže prejsť autobus, aby firma stále dokázala fungovať? Tieto a iné zaujímavosti nájdete v novom vlogu. Filip vedie tím developerov a jeho deň začína silnou kávou. Vieme však, že Vás zaujíma, s akými nástrojmi pracuje a ako si manažuje čas. Sledujte nový vlog.

Spoznajte firmy, ktoré to s BIG DATA vedia
big data

Spoznajte firmy, ktoré to s BIG DATA vedia

Mnohé firmy s big data pracujú pre zlepšenie a personalizovanie používateľskej skúsenosti. No sú aj firmy, ktoré zašli o krok ďalej a slovnému spojeniu big data dali nový význam. Presvedčte sa, že Netflix, Spotify či Twitch sú lídri v tejto oblasti. Prečítajte si nový článok na našom blogu.

Zvýšte svoju produktivitu
produktivita

Zvýšte svoju produktivitu

Aplikácie na plánovanie stretnutí Vám dokážu ušetriť množstvo času a energie. Ak ich, pravdaže, využívate správne. Vybrali sme pre Vás sedem appiek s množstvom funkcií, ktoré Vám a vašim klientom uľahčia život. Prečítajte si o nich v našom najnovšom blogposte.

Nový nástroj, ktorý nahradí štyroch zamestnancov
bonus

Reago nahradí štyroch zamestnancov

Buďte online vždy, keď to od Vás zákazníci vyžadujú a odpovedzte im tak rýchlo, ako si zaslúžia - do jedinej minúty. 365 dní v roku vrátane sviatkov a víkendov. Prítomnosť chatovacieho okna na vašom webe zvyšuje pomer konverzií o 20 %. Získajte zľavu na Reago.

Cítíe už ten závan leta?

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.