Prečítajte si viac info v newsletteri.
Marec 2018
Online verzia Archív
Buďte sami sebe pánom

Vysnívaný tím "péhápéčkara"

Slušný plat, skvelý team, jazykové kurzy, interné vzdelávanie, 2-fázové tréningy, zahraničné zápasy a konferencie, masáže po náročných zápasoch, vstupy do športových centier, firemný dres, notebook, licencia na IDE. Takto vyzerá základný balíček benefitov pre nového spoluhráča. Ak poznáte talentovaného PHP hráča, odporučte nám ho.

Bez HTTPS Vám to Google v lete spočíta
bezpečnosť

Bez HTTPS Vám to Google v lete spočíta

Google už v roku 2014 avizoval, že jeho najväčšou prioritou je bezpečnosť. Následne začal zabezpečené stránky zvýhodňovať. Od júna 2018 bude Google nezabezpečené weby označovať ako “nie bezpečné”. Prečítajte si viac info na našom blogu.

Má zmysel podporovať dobré veci
podpora

Má zmysel podporovať dobré veci

Aj tento rok sme sa zamerali na podporu slovenských coworkingov a TEDx podujatí, ktorých u nás stále nie je dosť a bojujú o svoju existenciu. Aj tento rok chceme podporovať miesta, ktoré pomáhajú ľudom realizovať a prezentovať vlastné sny a nápady. Prečítajte si, prečo sme sa takto rozhodli.

Sledujte naše videá a podcasty
stream

Sledujte naše videá a podcasty

Každý týždeň Vám prinášame v našich priestoroch naživo rozhovory so zaujímavými ľudmi (nielen) z oblasti biznisu. Všetky podujatia sú voľne dostupné, no ak ich občas nestíhate, zaznamenávame ich pre Vás a umiestňujeme na streamovacie platformy iTunes, Soundcloud, či Youtube.

Naši kolegovia na OpenCamp 2018
konferencia

Naši kolegovia na OpenCamp 2018

OpenCamp je IT konferencia pre každého študenta, nadšenca alebo profesionála. Jej cieľom je poskytnúť priestor odbornej komunite používateľov otvorených technológií a otvoreného softvéru. Vstup je zadarmo a program naozaj nabitý.

Šéf WebSupportu a Sajfa na jednej konfere
konferencia

Šéf WebSupportu a Sajfa na jednej konfere

RUN to the FUTURE! Tak znie heslo jedinečnej eCommerce Conference 2018, kde môžete stretnúť aj Jána Cifru, šéfa WebSupportu. Využite zľavu na vstupné s heslom "websupport" a skresajte cenu o 10 %. Zľavový kód môžete použiť priamo v e-shope.

Keď Vás dostihne virtuálna realita

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.