Prečítajte si viac info v newsletteri.
Február 2019
Online verzia Archív
Príbeh WebSupportu bude pokračovať v zahraničí

Príbeh WebSupportu bude pokračovať v zahraničí

Chceme rásť a na to potrebujeme priestor. Na Slovensku dlhodobo posúvame strop, preto otvárame novú kapitolu WebSupportu v Európe. Máme obrovskú radosť, že sme sa práve stali členom medzinárodnej skupiny. Otvára sa nám široké spektrum možností a my sa tešíme na nové výzvy. Pozrite si video nižšie alebo si prečítajte článok.

Windows Server 2019 konečne v ponuke a zadarmo
akcia

Získajte zadarmo Windows Server 2019

Do portfólia operačných systémov od spoločnosti Microsoft, ktoré je možné prevádzkovať na našich produktoch, pribudol aj najnovší Windows Server 2019. Ak zvažujete migráciu do cloudu na novší operačný systém, využite 100 % zľavu na Windows licenciu na prvú platbu pri Virtuálnom serveri (VPS).

Poďte s nami tvoriť svetový WebSupport
kariéra

Poďte s nami tvoriť svetový WebSupport

Firemná kultúra je pre nás jedným z najdôležitejších pilierov, a preto do tímu hľadáme len tých najlepších. Aktuálne horúce pozície sú Fullstack PHP Developer, Front-End-Developer a Linux Administrator. Neváhajte túto ponuku preposlať Vašim známym alebo kamarátom.

Vyhrajte voľný vstup na PyCon 2019
súťaž

Vyhrajte voľný vstup na PyCon 2019

Zažite komunitnú konferenciu PyCon SK, ktorá spája šikovných teenagerov, učiteľov a profesionálnych programátorov Pythonu. Ak nám napíšete na komunita@websupport.sk odpoveď na otázku, či na PyCone vystúpi aj Jano Suchal zo Slovensko.Digital, jednému z Vás pošleme voľný vstup.

Učte sa podnikať s našimi podcastami
podcasty

Učte sa podnikať s našimi podcastami

Učte sa podnikať od tých najlepších. Naše podcasty môžete počúvať v aute, v MHD, pri práci a pokojne aj pri zaspávaní. Každý týždeň nový rozhovor o biznise, marketingu, HR, dizajne či tvorbe webov. Sledujte nás na Vašej obľúbenej streamovacej službe.

Výťah Conf. otvorí tému vesmírneho priemyslu
pozvánka

Výťah Conf. otvorí tému vesmírneho priemyslu

Viac ako 15 svetových rečníkov, ktorí sa venujú rôznym oblastiam vesmírnych technológií od výskumu (NASA/ESA) cez satelity (ICEYE, OPEN COSMOS) až po architektúru alebo space biznis, uvidíte v marci v Bratislave. Ak zadáte pri objednávke vstupenky kód “ws”, získate zľavu až 100 €.

The Sky Is Not The Limit. The Universe Is the limit.

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.