Prečítajte si viac info v newsletteri.
Január 2018
Online verzia Archív
Ďalšia méta dobytá

Ďalšia méta dobytá

Po narodeninových oslavách 15. výročia sa podarilo pokoriť aj ďalší míľnik. Len pred pár týždňami sa podarilo prekonať hranicu 100 000 registrovaných .SK domén. Máme radosť, že sa môžeme starať o najväčší počet najpopulárnejšej domény na Slovensku. Ak ešte nemáte svoju vlastnú, neváhajte si ju zaregistrovať ešte dnes.

Ďakujeme, že ste s nami
video

Ďakujeme, že ste s nami

Celý november a december ste s nami mohli oslavovať 15 rokov od vzniku firmy. Spolu s našimi priateľmi z Google, Pixel Federation, O2 a ďalšími sme rozdali obrovské množstvo darčekov a potešili mnohých z Vás. S niektorými z Vás sme sa dokonca aj osobne stretli na tomto kultovom večierku.

Staňte sa našim partnerom
spolupráca

Staňte sa našim partnerom

Ste si istí, že poznáte všetky výhody a možnosti, ktoré Vám ako zákazníkovi ponúkame? Verní klienti môžu využívať prichystané zľavy, uplatňovať si provízie za odporúčania z každej jednej objednávky, alebo sa zapojiť do affiliate programu. Staňte sa našim partnerom aj Vy.

Na aké eventy sa oplatí ísť do Európy?
eventy

Na aké eventy sa oplatí ísť do Európy?

Zišli by sa Vám nové kontakty a chcete získať nové vedomosti? Čo tak rozbehnúť nový rok s kvalitnou konferenciou? Vybrali sme pre Vás najlepšie európske eventy pre marketérov, dizajnérov, startupistov a developerov. Pozrite si zoznam zimných podujatí.

Aké trendy v biznise môžeme očakávať?
blog

Aké trendy v biznise môžeme očakávať?

Rozmýšľali ste nad tým, aké trendy nás v blízkej budúcnosti v rámci biznisu čakajú? Spýtali sme sa zakladateľov a šéfov úspešných slovenských biznisov ako Martinus, Triad a Slido. Ich odpovede Vás isto zaujmú. Spolier alert: s AI sa budeme zrejme stretávať čoraz častejšie.

Haló, PHP developer, si tam?
kariéra

Haló, PHP developer, si tam?

Na pohovore budeme traja - Veronika, Filip a jeden z budúcich kolegov. Budeme sa pýtať na to, ako pracuješ, ako kódiš, ako si získal skúsenosti s PHP, o aké technológie sa zaujímaš. No a keď si “tlapneme”, staneme sa tvojim druhým domovom. Vyskúšaj to a dohodni si stretko s nami.

Efektivita

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.